Huawei gözlük ve saat ikilisini birleştirdi!

0
325 Okunma

Teknoloji devleri ikiye ayrılmış durumda. Bazı devler sanal gerçeklik üzerinde daha yoğun çalışmalar yapıyor. Bazıları ise tercihini artırılmış gerçeklikten yana kullanıyor. Huawei de artırılmış gerçeklik alanında çalışmaları olan şirketlerden biri. Bunu, şirketin ortaya çıkan bir patentiyle birlikte net bir şekilde görmüş olduk. Huawei gözlük ve saat ikilisini bir araya getiriyor.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei’nin yeni patentinde gözlüğe bir akıllı saat monte ettiğini görüyoruz. Diğer tarafta ise saatten gelen görüntüyü önümüze yansıtacak bir ayna bulunuyor. Gözlükte aynı zamanda bir mikrofon da bulunuyor. 

Saat ve gözlük dünyasını birbirine bağlayan bu patentin tasarım açısından sorunlu olduğunu söyleyebiliriz. Zira kaç kişi başının sağ tarafında bir akıllı saatle dolaşmak ister? Sanal gerçeklik ve akıllı saat teknolojisinin bir araya gelmesine gerek var mı? Bu sorular daha da çoğaltılabilir. Huawei gözlük ve saat içeriklik yeni projesinde ne kadar ileri gidecek zaman içinde göreceğiz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz