Huawei Nova 11 tanıtım videosu, şık tasarımıyla öne çıkıyor

0
199 Okunma

Huawei, 17 Nisan’da piyasaya sürülmesi planlanan yaklaşmakta olan Nova 11 serisi için bir video teaser yayınladı. Video, oval şekilli kamera sistemi ve “nova” yazılı yeşil düz deri arka panel ile akıllı telefonun yeni tasarımını sergiliyor. arka planın her yerinde kabartma. Nova 11 serisi, henüz açıklanmayan yeni teknolojileri de tanıtacak.

Üçlü kamera kurulumu dikkat çekiyor

Nova 11 serisinin arka kamerası, Huawei P60 ile benzer şekilde silindirik bir şekle ve üçlü kamera kurulumuna sahip . Ek olarak, serinin en üst modeli daha iyi telefoto fotoğrafçılığı için bir periskop zum lensiyle gelecek. 108MP ve 50MP sensörlerin yanı sıra değişken diyafram teknolojisine sahip olması muhtemel kameralar, ilk kez orta sınıf telefonlarda görücüye çıkıyor.

Nova 11 akıllı telefonlar, bir selfie kamerası barındırmak için delikli kavisli bir ekrana sahip olacak ve standart sürüm potansiyel olarak düz ekranla gelecek. Serinin pil kapasitesi henüz onaylanmadı ancak Nova 11 Pro’nun 100W süper hızlı şarj cihazı kullanması bekleniyor. Cihazlar HarmonyOS 3.1 işletim sisteminde çalışacak ve Snapdragon 778G (Ultra model) tarafından desteklenecek.

huawei-nova-11-tanitim-videosu-sik-tasarimiyla-one-cikiyor-1

İlginç bir şekilde, Nova 11 serisi, kullanıcıların bir mobil ağa ihtiyaç duymadan uydu üzerinden SMS göndermelerini sağlayacak. Huawei, en üst varyant için bir Kunlun cam versiyonu satın alma seçeneği de sunabilir.

Serinin Nova 11, 11 Pro ve 11 Ultra olmak üzere üç varyanttan oluşması bekleniyor. Ancak fiyatlandırma henüz açıklanmadı ve lansman konferansında açıklanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz