iPhone 16 ve Huawei üçe katlanabilir telefon aynı gün piyasaya sürülüyor!

0
306 Okunma

Huawei’in bir süredir beklenen dünyanın ilk, üçe katlanabilen akıllı telefonunun bu ay tanıtılması bekleniyordu. Ancak tam tarihi belli değildi. Sonunda Huawei bir tarih belirledi. Huawei üçe katlanabilen akıllı telefon iPhone 16 ile aynı gün piyasaya sürülecek. Huawei’nin yeni katlanabilir telefonu muhtemelen ilk başta Çin’e özel olacak.

Huawei, iPhone 16’yı gölgesinde bırakabilir

Sızıntıya göre Huawei, Çin’de 10 Eylül’de ürünün tanıtımını yapacak. Apple’ın “It’s Glowtime” etkinliği de 9 Eylül Pazartesi günü yapılacak. Ancak Çin, Kaliforniya’dan 15 saat önde olduğu için iki etkinlik aynı güne denk geliyor.

Sadece bir gün içerisinde hem Apple’ın hem de Huawei’in iki büyük akıllı telefonunu göreceğiz. Teknoloji severler için bu güzel bir haber olsa da Huawei üçe katlanabilen akıllı telefon iPhone 16 ‘ya olan ilgiyi azaltabilir.

Ayrıca Apple, Eylül ayında sadece iPhone 16’yla yetinmeyecek. Apple Watch Series 10, Apple Watch Ultra 3, Apple Watch SE 3, AirPods 4, AirPods Max 2’nin de aynı ay içerisinde tanıtımı yapılması bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda teknoloji severler için yepyeni cihazlar gündemde olacak. Gelişmeler için takipte kalın.

Milyonlarca yıl öncesinden bir fosil vahşi karşılaşmayı gözler önüne seriyor

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz