Huawei Watch 3 yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor

0
415 Okunma

Huawei , tüketicilerini asla hayal kırıklığına uğratmaz ve her cihaz için yeni güncellemeler getirmeye devam eder. Ancak bu, HarmonyOS 3.0 arayüzünün sezonudur ve şirket, tüm uygun ürünlerine en son sistemi zorlamaya şiddetle odaklanmaktadır. En yeni geliştirmede Huawei Watch 3 , HarmonyOS 3.0 ürün yazılımının beta 2’sini toplamaya başlıyor.

Watch 3, HarmonyOS 3 beta 2 güncellemesi ile yeni özellikler eklemeye devam ediyor

Şaşırtıcı bir şekilde, ilgili akıllı saat kullanıcıları için HarmonyOS 3.0’ın ikinci betası, cebinde bir avuç yeni ince ayar içeriyor. Bu nedenle, bu güncellemeye gizlice girmeli ve şık giyilebilir cihazları için yeni eklemeleri kontrol etmelisiniz. Yeni ayrıntılara göre, Huawei Watch 3 serisi için HarmonyOS 3.0 beta 2 ürün yazılımı 3.0.0.101 (C00E101R1P101log) ile piyasaya çıkıyor. Bunun yanı sıra, kullanıcılar 304MB’lık hulk boyutunda bir yazılım paketi alacaklar.

Bu nedenle, bellenimi uygun şekilde saklamak için önceden cihazınızda geniş bir yer açın. Bu bir beta güncellemesi olduğundan, Watch 3 cihazlarını 2.1.0.239 temel sürümüyle çalıştıran kullanıcılar, yalnızca yeni bellenimi yükleyebilir ve deneyimleyebilir.

huawei-watch-3-yeni-ozellikler-sunmaya-hazirlaniyor-1

Yeni özelliklere gelince, ikinci HarmonyOS 3.0 beta, Süper Cihaz modunda daha fazla geliştirme ekler. Bluetooth kulaklıkların yanı sıra, artık gözlük ve fitness ekipmanlarıyla güçlü ara bağlantıyı da destekliyor.

Sonuç olarak, kullanıcılar daha iyi antrenmanları kontrol edebilir ve bunlara erişebilir ve hatta bunları giyilebilir cihazlarıyla yönetebilir. Ayrıca artık saatinizi gözlük ve Bluetooth kulaklıklarla verimli bir şekilde bağlayabilir ve egzersiz yaparken bile müzik dinleyebilirsiniz.

Öte yandan, golf oyunu oynarken daha fazla kolaylık ve rahatlık sağlayan yeni bir golf sahası spor modu var. Şu anda, işlev yalnızca belirli golf sahası alanlarını desteklemektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz