Huaweı Watch 4 Pro ve Band 9 tanıtıldı!

0
724 Okunma
Huaweı Watch 4 Pro

Huawei, resmi Weibo hesabında üç yeni giyilebilir cihazını duyurdu: Huawei Watch 4 Pro Space Exploration, Huawei Band 9 ve Huawei Watch GT 4 Grass Green. Bu yeni giyilebilir teknolojiler, yarın piyasaya sürülecek. Özellikle Huawei Watch 4 Pro Space Exploration, uzay araştırmalarından ilham alarak dikkat çekiyor. Şirket, Watch 4 Pro Space Exploration için heyecan verici bir teaser video da yayınladı.

Huawei Watch 4 Pro ve Band 9 neler sunuyor?

Saat, safir cam ekranıyla, dayanıklı ve üst düzey bir duyum için “ultra sert elmas benzeri titanyumdan” üretilmiş sağlam bir dış yüzeye sahip. Ayrıca, nano-mikrokristalin seramik çerçevesiyle dikkat çekiyor. Dahası, bir mikro sağlık kontrolü yazılımını içinde barındırmakta.

Ek olarak saat, UWB Temassız Araba Anahtarı işlevselliğine de sahip. Bu özellik şu anda yalnızca Wenjie M9 ve Wenjie M7 modellerinde bulunmakta olup, ilgili OTA güncellemesi ile kullanılabilir hâle gelecek. Ancak bu özellik iOS işletim sistemiyle uyumlu olmayacak.

Huawei Watch 4

Huawei Watch GT 4, göz alıcı Çimen Yeşili renk seçeneğiyle piyasaya sunulacak. Geçtiğimiz yıl eylül ayında tanıtılan bu akıllı saat, uzun pil ömrüyle (14 güne kadar), geniş bir fitness takip yelpazesiyle (100’den fazla spor), ve kapsamlı sağlık izleme özellikleriyle (uyku takibi, kalp atış hızı, SpO2 ölçümü) dikkat çekiyor.

Estetik açıdan özelleştirilebilir saat yüzleri sunan bu model, etkileyici bir AMOLED ekranla geliyor. Doğru GPS ve Bluetooth arama özelliklerini de içinde barındırıyor. Hem Android hem de iOS işletim sistemleriyle uyumlu olan GT 4, HarmonyOS 4.0 ile güçlendirilmiş durumda.

Huawei Band 9, sağlık takibine odaklanan kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış bir akıllı bileklik olarak piyasaya sürüldü. Bileklik, Huawei’nin giyilebilir cihaz serisini daha da genişletmesini sağlayarak geçen ay dünya genelinde duyurulmuştu.

Huawei Band 9

Huawei, beklentileri daha da arttırmak amacıyla önümüzdeki beş gün boyunca farklı ürün kategorilerine odaklanarak gece canlı yayınlar düzenlemeyi planlıyor. 8 Nisan’da saat 19:00’da gerçekleşecek olan giyilebilir yeni ürün oturumunda, üç yeni cihaz resmen tanıtılacak.

Şirket, yarından itibaren saat 10:08’den itibaren Çin’deki tüm satış kanallarında ön siparişleri almaya başlayacak. Resmî satışlar ise 12 Nisan’da saat 10:08’de başlayacak.

İlgili teasera buradan ulaşabilirsiniz:

 

İncelemek isteyeceğiniz bir diğer haberimiz:

Huawei’nin uygun fiyatlı telefonu Nova 12S’in özellikleri sızdırıldı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz