İlginç tasarımlı Logitech Lift tanıtıldı

0
210 Okunma
logitech lift 1

Farklı tarz klavye ve fareler ile öne çıkan Logitech, yeni kablosuz faresini tanıttı. Geçtiğimiz günlerde tanıtal dik tasarımlı Logitech MX Vertical daha uygun fiyatlı bir seçenek olacak lift modeli ile karşımıza çıktı. İşte yeni kablosuz farenin özellikleri.

Logitech Lift Kablosuz Fare özellikleri

Uzun süreli bilgisayar başında vakit geçiren kişiler genellikle rahatsızlık yaşıyor. Özellik fare kullanımı dolayısıyla bilek ve ellerin konforlu olması çok önemli. Bu durumları göz önünde bulunduran Logitech iki yeni dik fare ile omurganıza destek oluyor. Yüksek fiyatlı ilk seçeneğin ardından bugün yeni bir kablosuz fare daha ortaya çıktı. Sap ve sol el için ayrı ayrı üretilen fare; dikey olarak konumlandırılmış. Fare özel bir yapıya sahip. 57 derecik özel açıya göre tasarlanan ürünü kullanırken neredeyse hiç yorgunluk yaşamıyorsunuz. Bu dik fareler ile klasik tasarımlara göre dört kat daha az el hareketi yapıyorsunuz. Alışılmışın dışında bir tasarıma sahip olan Lift dikey fare birden fazla bilgisayar kullanan kişilerin de vazgeçilmezi olacak. Bu fare Flow özelliği sayesinde birden fazla bilgisayar ile aynı anda bağlı kalabiliyor.

Kablosuz farenin bir diğer güzel tarafı da uzun pil ömrü. Tek bir AA pil ile Logitech Lift fareyi 2 yıl boyunca kullanmanız mümkün. Ürünün henüz Türkiye satışı ve fiyatı bilinmiyor. Pahalı olan bir üst modeli Logitech MX Vertical 100 dolardan satılıyordu. Bu ürünün fiyatı ise 70 dolar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz