İngilizce öğrenimi için en iyi uygulama önerileri

0
308 Okunma

İngilizce, dünyanın en yaygın konuşulan dillerinden biri. İngilizce konuşarak farklı birçok ülkeyi gezebilir ve hayalini kurduğunuz mesleği yapabilirsiniz. Son zamanların popüler yabancı dil öğrenme metodu ise dil uygulamaları ile pratik yapmak. Peki İngilizce öğrenirken hangi dil uygulamaları kullanılabilir? İşte yanıtı…

En iyi İngilizce öğrenme uygulamaları

1- HelloTalk

Bu uygulama ile öğrenmek istediğiniz dili ana dil seviyesinde konuşan kişiler ile iletişim kurabiliyorsunuz. Uygulama mesajlaşma bölümünde anında çeviri yapmanızı sağlayan özellik de bulunuyor. Uygulama ile ana dil seviyesindeki kişiler ile dil pratiği yapılabiliyor.

2- Busuu

Busuu uygulaması, İngilizceyi ana dil seviyesinde konuşan kişiler ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Dil bilgisi gelişimi için uygulama içerisinde interaktif dersler de bulunuyor. Aynı zamanda uygulama içerisinde yazma ve konuşma pratiği yapmanızı sağlayan özellikler de bulunuyor.

3- Duolingo

Bu uygulama ile eğlenceli bir şekilde İngilizce pratiği yapmak mümkün. Uygulama, dil bilgisi kuralları ve dinleme gelişimi için kullanıcılarına yardımcı oluyor. Aynı zamanda basit arayüzü ile kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

4- LinguaLeo

Uygulama içerisinde bulunan seviye belirleme testleri ile size göre dil öğrenim programı hazırlanır. Bu uygulama ile okuma, dinleme ve gramer gibi konularda alıştırma yapmak mümkün.

5- Voscreen

Bu uygulama ile dinleme pratiği yapılabiliyor. Uygulama, dizi-film ve animasyonlardan kesitler sunarak cümle anlamlarını tahmin etmenizi sağlıyor. Dil pratiği yaparken alt yazı seçeneğini kullanmak da mümkün.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz