İnovasyonda kadın 2021 projesi yeni girişimlerini bekliyor

1
238 Okunma

“6. İnovasyonda Kadın” projesinde başvuru dönemi başladı. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), TÜBİTAK Marmara Teknokent, Bilişim Vadisi ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenecek girişimcilik kampında, kadın girişimcilerin desteklenmesi amaçlanıyor.

Proje 11-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek

Bu yıl altıncısı düzenlenen İnovasyonda Kadın projesinin öncelikli hedefi, kadınların girişimcilik cesaretini artırmak ve projelerini, istihdam potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürmeleri için destek olacak.

“Projeni Geliştir, Tarihi Sen Değiştir” sloganı ile 6.sı düzenlenecek projede, ilk başvuru sürecinin sonunda hakem heyetinin değerlendirmeleri sonucu kampa katılmaya hak kazanan 30 girişimci kadın, 7 gün süreyle eğitime tabi tutulacak.

11-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek bu kampta ön elemeleri geçen 30 kadın girişimciye, Girişimcilik ve Startup Ekosistemi, Startup Analizi ve Teknolojik Olgunluk, Girişimcilikte Liderlik, İş Fikirleri, Swot Analizi, İş Hukuku ve Mentorlük gibi pek çok konuda eğitim verilecek.

Ayrıca kamp sonunda hakem heyetinin değerlendirmeleri sonunda seçilen 5 başarılı proje sahibine 50 bin TL para ödülü verilecek. Ödülün bir yıl içerisinde ulusal ve uluslararası destek programlarından destek alması durumunda verileceğini belirtelim.

KADEM, Yurdun dört bir yanındaki kadın girişimcileri Türkiye’de çok örneği olmayan bu özel projeye katılmaya davet ediyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz