Instagram’a ses getirecek yeni özellik geliyor

0
262 Okunma

En popüler sosyal medya platformlarından Instagram, gizlilik odaklı yeni özelliğini test etmeye başladı. Test edilen bu özellik sayesinde kullanıcılar takipçi sayısının başkaları tarafından görünmesini engelleyebilecek.

Takipçiler gizlenebilecek

Alessandro Paluzzi’nin paylaşımı ile ortaya çıkan özellik neticesinde mavi tiki olan bir kullanıcı dilerse takipçilerini gizleyebilecek. Kullanıcının kendisi dışında başka biri takipçileri görüntülemeye çalıştığında ekranda “Takipçileri yalnızca …. kullanıcısı görüntüleyebilir” uyarısı alacak.

instagram-a-ses-getirecek-yeni-ozellik-geliyor-1

Mobil uygulama geliştirici Paluzzi’nin aktardığı bilgilere göre Instagram, sadece 4000’den fazla takipçiye sahip doğrulanmış işletme hesaplarının takipçilerini kısıtlamasına izin verecek. Takipçi sayınız 4000’den az ise, işletme hesabı kullanmıyorsanız ve mavi tikiniz yoksa “Takipçiler” bölümü herkese açık olacak.

Şu anda test aşamasında olan özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı belirsiz. Sizler Instagram’ın yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz