Instagram daha kullanışlı hale geliyor!

0
228 Okunma

Instagram yaptığı güncellemeler ile Kullanım kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Facebook bünyesine geçen Instagram, arayüzünde çeşitli değişiklikler yapmıştı. Şimdi ise yine arayüzünü değiştirerek yeni tasarımına geçiyor.

[benzer]https://goo.gl/Bh7ej6[/benzer]

Instagram arayüzündeki değişiklik nasıl olacak?

Sürekli yaptığı güncellemeler ile her zaman trendleri yakalayan Instagram’ın şimdiki hedefi, keşfet sekmesi. Birçoğumuzun kendi ana sayfasından daha çok zaman geçirdiği keşfet sekmesi, daha önce konu etiketleri gibi armayı kolaylaştıracak güncellemeler almıştı. Arayüzdeki değişiklikler, aradığına ve ilgi alanlarına daha kolay ulaşan kullanıcılar güncellemeler içinden özellikle konu etiketlerini takip etme özelliği ile daha da kolay gerçekleştiriyordu.

 

Instagram-kesfet

 

Şimdi, Instagram beta sürümündeki keşfet sekmesinde yeni değişiklikler gözlemlendi. Keşfet sekmesinin üst bölümünde artık belli başlı konu etiketleri yer alacak. Bu etiketler sayesinde ilgi alanınızın olan ama takip etmediğiniz kişilerin fotoğraf ve videolarına kolaylıkla ulaşabileceksiniz.  Ayrıca bu etiketlerin alt bölümünde ilgili hashtaglerede yer verilecek. Bu sayede benzer içeriklere ulaşımınızda kolaylaşacak. Keşfet kısmını daha da kullanışlı hale getirecek bu özellikler yakında tüm kullanıcılar ile buluşacak.

Instagram’ın şu an kullandığımız keşfet bölümü zaten takip ettiğimiz kişilere göre şekilleniyor. Bu haliyle bile sık kullanılan keşfet bölümünün, güncelleme sonrası daha da aktif kullanılması bekleniyor. Henüz deneme aşamasında ki bu özellik, Android ve iOS cihazlarda mevcut değil. Instagram’ın önceden yaptığı duyuru ve güncellemeler dikkate alındığında özelliğin yaz başlarında her iki sistem içinde gelmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz