Instagram’dan Reels için yeni hamle; Video süresi uzatıldı

0
130 Okunma

Popüler sosyal medya platformu Instagram, kullanıcıların kısa videolarını paylaştığı Reels’in 15 saniyeden 30 saniyeye çıkarılan video süresini bir kez daha güncelledi.

Instagram Rells süresi 1 dakikaya yükseliyor

Sosyal medya devi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla daha önce 30 saniye olan Instagram Reels süresinin 60 saniyeye çıkarıldığını duyurdu. Reels kullanıcılarını sevindiren 60 saniyelik video uzunluğu; hikaye anlatımı, yemek pişirme videoları ve daha fazlası için yardımcı olacaktır.

Şu andan itibaren, kullanıcılar “Uzunluk” seçeneğine iki kez dokunarak 60 saniyelik Reels oluşturabilecekler. Video uzunluğunu zaten 30 saniyeye ayarladıysanız, Uzunluk seçeneğine bir kez dokunmak işinizi görecektir. 60 saniye uzunluğunda bir video yapmak istemiyorsanız, 15 saniye, 30 saniye ve 60 saniye arasında geçiş yapabilirsiniz.

Son zamanlarda Instagram Reels rakibi TikTok, içerik oluşturucularının platformun hızlı dönen doğasını kaybetmeden daha uzun videolar çekmesini sağlamak için video uzunluğu sınırını 3 dakikaya çıkardı. Yani, Instagram’ın rakibine karşı koymak için video uzunluğu sınırını 3 dakikaya genişletmesi an meselesi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz