Instagram, Direkt Mesajlar için yeni özelliklerini duyurdu

0
163 Okunma

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram, kullanıcı deneyimini en iyi hale getirmek için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Firma, son olarak Hikayeler için herkese açık bir şekilde yorum yapma özelliğini getirdi. Instagram şimdi ise Direkt Mesajlar için yeni özellikleri duyurdu. Peki söz konusu yenilikler ne işe yarayacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Instagram, Direkt Mesajlar için iki yeni özellik duyurdu

Popüler sosyal medya platformu Instagram, bugün yaptığı açıklamada kullanıcıların artık seçtikleri fotoğrafları Direkt Mesajlar üzerinden gönderirken üzerlerine çizim ve çıkartma ekleme özelliğini getirdiklerini açıkladı.

Kullanıcılar daha önceden bir Instagram Mesajlar üzerinden fotoğraf gönderirken Hikayeler bölümünden ya da farklı bir uygulama üzerinden çizim yapıp çıkartma ekliyordu. Yapılan yenilikle birlikte artık buna gerek kalmayacak ve kullanıcı uygulama içinde kalmaya devam edecek.

Sosyal medya platformu söz konusu yenilik dışında mevcut özelliklerini de geliştirmek için çalışıyor. Sosyal medya analisti Alessandro Paluzzi tarafından yapılan paylaşıma göre Instagram kullanıcıları, ortak not oluşturabilecek. Ortak nota cevap veren kullanıcılar birlikte bir grup sohbeti de başlatabilecek.

Platform bunun dışında bir de fotoğraf zinciri oluşturma özelliği üzerinde de çalışıyor. Birçok kullanıcı, tek fotoğraf üzerinde çoklu fotoğraf paylaşımı yapabilecek.

Samsung’un Google Mesajlar hamlesi işe yaradı: WhatsApp ve Instagram’ı geçti!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz