Instagram’ın sevilen özelliği, Hikayeler için genişliyor

0
195 Okunma

Meta çatısı altındaki sevilen sosyal medya platformu Instagram, bünyesine yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Yapılan son güncellemeye göre Instagram’ın Yorum özelliği, Hikayeler için de genişleyecek. Peki, Instagram Hikayeler için Yorum detayları neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Instagram Hikayeler için Yorum özelliği geldi

Instagram’ın son güncellemesiyle birlikte Yorum yapma özelliği genişledi. Kullanıcılar artık kendi hesaplarının ve takip ettikleri hesapların Hikayeler’ine yorum yapabilecek.

Kullanıcılar, güncelleme gelmeden önce sadece kendi hikaye paylaşımlarının üzerine yazı ekleyebiliyordu. Ek olarak da başka kullanıcıların Hikayeler’ine yorum yapabiliyordu. Fakat yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar, kendi ve başkalarının Hikayeler’ine herkesin görebileceği bir şekilde yorum bırakabilecek.

6 Eylül BİM Aktüel kataloğunda yok yok!

Yapılan yorumlar, yalnızca hesap sahibi ve hesap sahibinin takip ettikleri tarafından görüntülenebilecek. Yorumlar, hikayelerin silinmesiyle birlikte 24 saat sonra kaybolacak. Öte yandan kullanıcılar, yeni gelen özelliği paylaşım yapmadan önce kapatabilecek. Böylece Yorumlar, Instagram hesap sahibinin kontrolünde olacak.

Söz konusu özellik, içerik üreticilerin takipçileriyle daha çok etkileşim içinde olmasına ve fikir alışverişi yapmasını sağlayacak. Öte yandan Instagram, Reels ve Hikayeler’de yeni yazı tiplerini duyurdu. Ayrıca kaydırmalı gönderilere de yazı ve çıkartma eklenebilecek.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz