Instagram, profilinizde kendinizi ifade etmeyi kolaylaştıracak!

0
136 Okunma
Instagram

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sunduğu güncelleme sebebi ile bir ayaklanmaya şahit olan platform, yönünü diğer özelliklere çevirdi.

Instagram biyografinize etiketler ekleyebileceksiniz

Instagram arama geçmişiInstagram diğer sosyal medya platformları ile rekabet etmek için sürekli kendini yeniliyor. Geri bildirimlere önem veren platform geçtiğimiz hafta güncellemesini geri çekerek kullanıcıları sevindirdi. Tam ekran görüntüsü sebebi ile tepki toplayan Instagram, özelliği geri çekti. Platform başka geliştirmeler üzerinde çalışamaya devam ediyor.

Kişisel sosyal medya hesaplarında genellikle okul, iş, memleket gibi detayları görüyoruz. Bu özellik hemen hemen herkes tarafından kullanılıyor. İsim bilgilerinin yanı sıra açıklama ve link ekleyebildiğimiz biyografi alanı artık daha detaylı açıklamalara yer verecek. Özellikleri önceden ortaya çıkarma konusunda isim yapmış Alessandro Paluzzi yeni bir güncelleme paylaştı. Paluzzi resmi Twitter hesabından paylaştığı ekran görüntüsünde bazı detaylara dikkat çekti.

Yukarıdaki görselden de anlaşılacağı üzere Instagram yeni bir biyografı detayı üzerinde çalışıyor. Platform bundan sonra kullanıcıların hobilerini vurgulamasına imkan tanıyacak. Geliştirilen özellik muhtemelen etiket kullanımı gibi sunulacak. Sosyal medya platformu bu sayede etkileşimi arttırmayı hedefliyor olabilir. Çünkü bu açıklamalar bir vurgu detayı ile geliyor ve arkadaş önerileriniz buna göre değişiklik gösterebilir. Tabi ki henüz bunların hepsi varsayım. Instagram özellik hakkında bir ayrıntıya yer vermedi. Şimdilik kullanıma açılmayan özelliğin neler getireceğini hep birlikte göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz