Instagram yapay zeka ile sohbetler üzerinde çalışıyor

0
81 Okunma

ChatGPT’nin büyük başarısından sonra, sosyal medya platformları yapay zeka destekli sohbet botlarına yöneliyor. Yakın zamanda Snapchat’te My AI chatbot’un başarısını gördük ve şimdi Instagram kendi AI chatbot’unu başlatmayı planlıyor. Instagram yapay zeka sohbet robotunun başarılı mı yoksa başarısız mı olduğunu yalnızca zaman söyleyebilir. Instagram chatbot lansmanı hakkında en son bilgileri öğrenmek isteyen biriyseniz, doğru yerdesiniz. Bu yazımda sizlere Instagram AI Chatbot’tan bahsedeceğim .

Instagram sohbet robotu, özellikle platformdaki doğrudan mesajlar içindir ve diğer tüm sohbet robotları gibi Instagram yapay zeka sohbet robotu, sorgunuzu insan sohbeti yoluyla yanıtlamanıza yardımcı olur. Chatbot’unuzdan genel sorgular, şakalar ve diğer etkinlikler isteyebilirsiniz.

O halde, daha fazla uzatmadan, Instagram AI Chatbot’u ve Instagram AI chatbot’u nasıl kullanacağımızı öğrenmek için derine inelim.

Instagram AI Chatbot nedir?

Meta, teknoloji trendleri konusunda her zaman büyük olmuştur ve şimdi üretken yapay zeka sohbet robotlarının devralmasıyla şirket çoğunluğa katıldı ve Facebook, Instagram ve WhatsApp için çeşitli yeni üretken yapay zeka araçlarını deniyor ve geliştiriyor.

Şimdi, kullanıcıları memnun edecek şekilde Instagram, platformda kendi sohbet botunu başlatıyor. Instagram’daki AI chatbot, özellikle platformdaki DM bölümü içindir. Instagram’daki sohbet robotu, Snapchat’teki My AI sohbet botuna çok benzer.

instagram-yapay-zeka-ile-sohbetler-uzerinde-calisiyor-1

Instagram’da bir yapay zeka sohbet robotunun test edildiği haberi, uygulama araştırmacısı Alessandro Paluzzi tarafından Twitter’da paylaşıldı. Instagram’daki AI sohbet botu, herhangi bir sohbet dizisinde bir AI sistemi hakkında sorular sormanıza olanak tanır.

Meta’nın yapay zeka deneylerini ilk kez görmüyoruz, Facebook reklamları oluşturmaya yardımcı olan üretici yapay zeka araçlarını ve Instagram çıkartmaları için görsel yönlendirme araçlarını gördük.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz