Instagram’ın o özelliği daha şık hale geliyor!

0
145 Okunma

Popüler sosyal medya platformu Instagram’ın o özelliği daha şık hale geliyor. Bu özellik birçok kullanıcı tarafından çok sevilecek gibi görünüyor. Uygulamaya daha estetik bir profil paylaşma özelliği geliyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar…

Instagram’da profil paylaşma yönteminin yeni hali paylaşıldı

Meta’nın sahip olduğu ve en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan Instagram, çok beğenilecek bir güncelleme ile karşımıza çıktı. Uygulamada hikayeler alanında profil paylaşma görünümü değişiyor.

Şirket, kullanıcılarının güvenliği ve uygulamanın kolay kullanımı için güncellemeler yapmaya devam ediyor. Platforma gelen son özellik ise birçok kullanıcı tarafından sevilecek gibi görünüyor.

Yeni özelliği X hesabında paylaştı

Yeni özelliği Alessandro Paluzzi, X (Twitter) hesabında paylaştı. Yeni özellik ile birlikte profil paylaşma özelliği daha farklı şekilde kullanılabilecek. Başka hesapların profillerini kendi Instagram hikayelerinde paylaşmak isteyen kişiler yeni özelliği kullanabilecek.

Yeni özellik şu anda Android üzerinde test ediliyor. Özelliğin birkaç ay içerisinde ise genel olarak kullanıma açılması bekleniyor.

Peki siz Instagram’ın yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Peki siz Instagram hikayelerde profil paylaşımı yapıyor musunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz