Sokağa çıktık ve sorduk: iPhone 11 Pro Max alınır mı?

0
2.888 Okunma

iPhone 11 ailesinin Türkiye fiyatları açıklandı. Ülkemizde en uygun fiyatlısı yaklaşık  7.300 TL’den başlayan model ailesinin en yüksek fiyatlısı için yaklaşık 15.000 TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor. Biz de bu yüksek fiyatlar için sokağa çıktık ve kadınlara ‘iPhone 11 Pro Max alınır mı?’ diye sorduk. iPhone 11 Pro Max özellikleri ile dikkat çekici bir telefon. Peki ama iPhone 11 Pro Max fiyatı insanlarda nasıl bir etki yaratıyor?

iPhone 11 Pro Max alınır mı?

En yeni iPhone modellerinin fiyatlarının sokağa nasıl yansıdığını öğrenmek için mikrofonlarımızı kadınlara uzattık. ‘iPhone 11 Pro Max alınır mı?’ sorusu ile birlikte ‘Bir telefona 15.000 TL verilir mi?’ sorusuna yanıt aradık.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri keyifli sokak röportajımızla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

iPhone 11 Pro Max özellikleri

Apple, en yeni iPhone modellerini 10 Eylül günü karşımıza çıkarmıştı. Ailenin en uygun fiyatlısı iPhone 11 olurken, ekran olarak en küçük iPhone 11 Pro modeli oldu. Model ailesinin en tepesinde ise hem büyük ekranı hem de yüksek fiyatı ile iPhone 11 Pro Max konumlandı.

iPhone 11 Pro Max özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çeken bir akıllı telefon. 6.5 inçlik bir ekranla gelen telefonun 64 GB, 256 GB ve 512 GB olmak üzere üç farklı depolama alanı alternatifi bulunuyor.

Kamera tarafında ise karşımıza ilk kez üçlü bir kurulum çıkıyor. Arkada 12 Megapiksel çözünürlüğünde üç kameranın bulunduğu telefon ile artık geniş açılı lens de kullanıcılara sunuluyor. Telefon sahip olduğu Gece Modu ile de karanlıkta çok daha etkileyici fotoğraflar çekebiliyor. Bu özelliğin iPhone XS Max‘e göre telefona önemli bir artı kazandırdığını söyleyebiliriz.

Önde yine 12 Megapiksellik tek kamera kullanılıyor. Ön kamera ile 4K videolar çekmek de mümkün.

iPhone 11 Pro Max fiyatı

18 Ekim günü satışa çıkacak olan iPhone 11 Pro Max fiyatı yakın zaman önce belli oldu. Uzay Grisi, Gümüş, Gece Yeşili ve Altın renk alternatiflerine sahip olan telefonun 64 GB depolama alanına sahip başlangıç fiyatı 11.999 TL. 256 GB’lik versiyonda ise fiyat 13.299 TL’ye çıkıyor. Son olarak, en tepedeki 512 GB depolama alanına sahip bir iPhone 11 Pro Max satın almak için 14.999 TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz