iPhone 12 güzel bir lacivert renk ile karşımıza çıkabilir!

0
767 Okunma
iPhone 12

iPhone 12 hakkında ortaya atılan fikirler iyiden iyiye kendisini gerçekliğe yaklaştırmaya başladı. Şimdiki fikirde iPhone 12 tatlı bir lacivert renkte olacağı yönünde.

Bu yıl da her zaman olduğu gibi eylül ayında iPhone 12’yi görebileceğiz. Ancak o zaman gelene kadar ortaya bu modelin nasıl olacağına dair fikirler ve iddialar telefonun kendisinden çok daha fazla konuşuluyor. iPhone 11’in çıkmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen iPhone 12 hakkında fikirler üretiliyor.

Söz konusu iPhone hakkında fikirler üretmeye gelince Max Weinbach ve EverythingApplePro gibi Apple sızıntı haberleriyle bilinen hesaplar, iPhone 12 konsepti için de yorum yapıyor. Bildiğiniz gibi iPhone 11, ailenin diğer iki üyesine göre daha fazla renk seçeneği ile sunuluyor. iPhone 12’nin de klasik renklerin dışında tatlı bir lacivert tonuyla sunulacağı tahmin ediliyor.

https://pembeteknoloji.com.tr/appledan-iphone-xs-ve-xs-max-almak-isteyenlere-mujde-22860/

iPhone 12 lacivert renk seçeneği sunabilir

Söz konusu yeni iPhone iddaları olunca genellikle beklenen özellikler ve tasarımlar ile ilgili sızıntılar gündeme geliyordu. Ancak şimdi renk ile ilgili bir detay sızıntıya konu olmuş durumda. iPhone 11 için d yeşil renginin geleceği konuşulurken, gerçekten de bu tonun gelmesi ve aslında tahmin edilen bu rengin iPhone 11 Pro ve Pro Max için sunulması kullanıcıları sevindirmişti.

Yayınlanan görseller ve videolar ile lacivert renginin gelebileceğini müjdeleyen teknoloji hastaları, bu beklenti dahilinde Apple’a da fikir veriyor. Elbette söz konusu yazılımsal, donanımsal ve tasarımsal tüm özelliklerin tamamı tahminler ve beklentilerden oluşuyor. iPhone 12’nin resmi olarak tanıtılacağı güne kadar bu tarz iddialara dah çok maruz kalacak gibi duruyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz