iPhone 13 modelleri hakkında düşüncelerim?

0
379 Okunma

Apple’ın en yeni akıllı telefon modeli iPhone 13 serisi hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaştım. iPhone 13 serisi, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max olmak üzere dört farklı modelden oluşuyor.

iPhone 13 serisi hakkında ne düşünüyorum?

Gücünü A15 Bionic çipten alan yeni nesil iPhone serisi, güçlü donanım özelliklerinin yanı sıra üstün yeteneğe sahip kamera özellikleri ile öne çıkıyor. Farklı tarzdaki çekim modları ve yazılım desteği ile profesyonel anlamda çekim yapmak isteyenlere detaylı özellikler vadediyor.

Tıpkı iPhone 12 serisinde olduğu gibi köşeli tasarım yapısı ile kullanıcıların karşısına çıkan yeni modeller, küçülen çentik boyutu ile dikkat çekiyor. 13 mini ve 13 modelinde çapraz kamera tasarımına geçiş yapan Apple, profesyonel kameralara taş çıkartan özellikler sunuyor.

Pro ve Pro Max modelinde 120 Hz otomatik tazeleme özelliği sunan yeni iPhone’lar yüksek çözünürlük ekranları ile öne çıkıyor. HDR desteği gibi ek özellikler de barındıran iPhone 13’ler, 1 TB’a kadar yüksek depolama seçenekleri ile de dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz