iPhone’unuzdaki her görüntüden nasıl özel WhatsApp Çıkartmaları oluşturulur?

0
438 Okunma

WhatsApp’ın iPhone uygulamasında, kendi resimlerinizi kullanarak doğrudan sohbetlerde özel çıkartmalar oluşturmanıza izin veren ve bunları yapmak için üçüncü taraf uygulamalara güvenme ihtiyacını ortadan kaldıran yeni bir çıkartma yapma aracı vardır.

Her görüntüden nasıl özel WhatsApp Çıkartmaları oluşturabiliriz?

İlk olarak Şubat ayı sonlarında ortaya çıkan yeni çıkartma oluşturucu, WhatsApp Messenger 23.3.77 ve sonraki sürümlerle çalışır. Ayrıca iPhone’unuzda iOS 16.0 veya sonraki bir sürümü çalıştırıyor olmanız gerekir. Bunun nedeni, WhatsApp’ın iOS 16’nın özneyi bir görüntünün veya videonun arka planından ayıran yeni özne kesme aracını kullanmasıdır.

iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus dışında iOS 16 çalıştıran tüm iPhone’larla uyumludur. Konu kesme aracı bir A12 Bionic çip veya daha yenisini gerektirir, bu yüzden bu üç model dışarıda bırakılmıştır.

Görüntüleri özel WhatsApp çıkartmalarına dönüştürmenin iki yolu vardır. Hangisini tercih ederseniz edin, ikisi de Fotoğraflar uygulamasında başlar. Ancak, bir görüntüyü Dosyalar, Mesajlar, Safari ve Hızlı Bakış kullanan uygulamalarda ve ekran görüntülerinde de açabilirsiniz. PNG, JPG, RAW, Canlı Fotoğraflar ve videolar dahil hemen hemen her tür dosya olabilir. Çıkartma yapabileceğiniz görüntülerin olasılıkları sonsuzdur.

1. Yöntem: Sohbetinize Sürükle ve Bırak

Fotoğraflar’da veya desteklenen başka bir uygulamada çıkartmaya dönüştürmek istediğiniz fotoğraf veya video çerçevesini açın. Ardından, fotoğraf veya video çerçevesindeki konuyu görüntünün geri kalanından ayırmak için konuya uzun basın. Kesmeyi basılı tutmaya devam ederken, WhatsApp sohbetinize kaydırmak için başka bir parmağınızı kullanın, ardından kesmeyi içeri bırakın. Görüntü otomatik olarak bir çıkartmaya dönüştürülecek ve sizden “Gönder” veya “İptal” etmeniz istenecektir.

iphone-unuzdaki-her-goruntuden-nasil-ozel-whatsapp-cikartmalari-olusturulur-1

2. Yöntem: Kopyalayıp Sohbetinize Yapıştırın

Fotoğraflar’da veya desteklenen başka bir uygulamada çıkartmaya dönüştürmek istediğiniz fotoğraf veya video çerçevesini açın. Ardından, fotoğraf veya video çerçevesindeki konuyu görüntünün geri kalanından ayırmak için konuya uzun basın. Sürüklemek yerine, “Kopyala” ve “Paylaş” seçenekleriyle bağlamsal menüyü getirmek için gidelim. WhatsApp sohbetinize gidin, bağlamsal menüyü getirmek için metin alanına iki kez dokunun ve “Yapıştır”ı seçin. Görüntü otomatik olarak bir çıkartmaya dönüştürülecek ve sizden “Gönder” veya “İptal” etmeniz istenecektir.

iphone-unuzdaki-her-goruntuden-nasil-ozel-whatsapp-cikartmalari-olusturulur-2

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz