iPhone X kullanıcılarını üzen hata!

0
319 Okunma
iPhone x

Çıktığı günden beri çeşitli problem ve hayal kırıklıkları ile günceme gelen iPhone X, yeni bir hata ile karşımızda. Hem kullanıcı tarafında hem de Apple tarafında beklentileri karşılamayan iPhone X cihazın, çok konuşulan Face ID özelliği sorunları beraberinde getirdi.

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/telefonu-cokerten-whatsapp-mesaji-12450/[/benzer]

iPhone X sorunu Face ID’nin çalışmasına engel oluyor.

İphone x

İlk çıktığı andan itibaren piyasadaki telefon üreticilerini etkileyen ve çentik modasının başını çeken telefondaki hata değişimlerin kapısını araladı. Eğer bu hata çözümlenemezse iPhone X cihazlar garanti kapsamında değiştirilecek. Yetkili servis raporlarının ortaya çıkması ile gündeme gelen bu hata, kullanıcıların hızlı kilit açmasına yarayan Face ID özelliğini işkenceye çeviriyor.

Diğer iPhone cihazlarında bulunan ve sizi PIN ile açma sıkıntısında kurtaran Touch ID özelliğinin yerini alan Face ID, ön kamerada yaşanan bir sıkıntı sebebi ile kullanıcılar mağdur ediyor. Eğer ön kameranızda donanımsal bir sıkıntı varsa, Face ID sizi tanıyamıyor ve kilidinizi açmıyor. Eğer kameradaki hata giderilemezse cihazınız kullanılmaz hale geliyor ve garanti kapsamında değişimler yapılıyor.

Bu sorun aslında uzun süredir insanlar tarafından konuşuluyor. Hem kullanıcı tarafında hem de Apple tarafından fark edilen bu sorunun çözümü ise artık değişimler. Eğer cihazınızın Face ID özelliğinde sıkıntı yaşıyorsanız, kısa zamanda ürününüzü garantiye gönderebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz