iPhone’da fotoğrafları yedeklemenin ucuz yolu

0
237 Okunma

iPhone kullanıcılarının fotoğraflarını saklamak için kullandığı iCloud özelliği, özellikle kapasite sıkıntısı çeken ve fotoğraflarını sürekli yedeklemek isteyen kullanıcılar için iyi bir tercih. Fotoğraflarınızın kalitesini düşürmeden kullandığınız her cihazda iCloud hesabınızı girerek fotoğraflarınıza ulaşabiliyorsunuz.

Tüm Apple cihazlarda kullanılabilen iCloud fotoğraf arşivi, fotoğraflarınızı güvenli bir şekilde saklıyor. Toplamda 4 farklı hafıza desteği ile karşımıza çıkan bu uygulama, ücretsiz olarak sadece 5 GB hafıza sunuyor. Eğer bunu yükseltmek ve diğer Apple kullanıcısı aile bireylerinizle paylaşmak istiyorsanız aylık olarak ücret ödemeniz gerekiyor. Aylık 2,99 TL’den başlayıp 29,99 TL’ye kadar bu masrafa katlanmak istemiyorsanız sizin için bir önerimiz var.

Google Fotoğraflar ile ücretsiz ve sınırsız yedekleyin!

 

Google’ın fotoğraf yedekleme servisi olan Google Fotoğraflar ile eskiden sadece Drive boyutunuz kadar fotoğraf yedekleyebiliyordunuz. Fakat geçtiğimiz senelerde kullanıcıların lehine bir gelişme yaşanmıştı. Drive boyutunuzdan bağımsız olarak fotoğraflarınızı, 18 MP ve 1080p HD’ye kadar olan görsel ve videolarınızı kota sınırı olmadan ücretsiz olarak saklayabiliyorsunuz. Fotoğrafları sakladığınız klasörleri arkadaşlarınızla yada ailenizle paylaşarak ortak bir fotoğraf albümü oluşturabilirsiniz.

Sadece Android kullanıcıları arasında yaygın olarak kullanılan Google Fotoğraflar‘a, iOS kullanıcıları da erişebiliyor. Tıpkı iCloud gibi fotoğraflarınızı yedekleyebilir ve istediğiniz cihazlarda kalitesi bozulmadan güvenle görüntüleyebilirsiniz. Üstelik bunun için ayrıca bir ücret ödemenize gerek yok.

Google Fotoğrafları App Store’dan indirmek için buraya tıklayınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz