iPod Touch 2019 hakkında her şey!

0
392 Okunma

iPhone dünyayı ele geçirmeden önce Apple’ı tanımlayan en önemli cihaz iPod’du. Hatta öyle ki bir dönem tüm mp3 çalarlar iPod olarak adlandırılıyordu. Ancak Apple dört yıl kadar önce bir karar aldı ve iPod devrini kapattı. Son çıkan bilgiler ise yedinci nesil iPod Touch’un yolda olduğunu müjdeliyor. iPod Touch 2019 hangi özelliklerle gelecek?

6’ıncı nesil iPod Touch

İlk olarak 2007 yılında piyasaya sürülen birinci nesil iPod Touch, en son 2015 yılında yenilendi. İlk çıktığında büyük ses getiren iPod Touch akıllı telefonların yükselişinden sonra beklediği ilgiyi göremedi. Sonrasında ise sessiz sedasız iPod defteri kapandı.

Gelmesi beklenen iPod Touch 2019 ile ilgili bazı bilgiler de gün yüzüne çıktı. Yeni müzik çalar söylenenlere göre şimdiden iOS 12.2 yazılım listesinde yer alıyor. Cihazda Face ID ya da Touch ID özelliğinin bulunmayacağı düşünülüyor. Olabildiğince mütevazi bir görünüme sahip olan iPod Touch 2019, 4 inçlik bir ekranla ve 8 megapiksellik bir kamera ile gelecek. Kendisine temel olarak, daha hızlı bir işlemciye sahip ve mobil ağ bağlantısı olmayan A8 işlemcili bir iPhone 5S diyebiliriz.

Mütevazi cihaz günümüz şartlarında eski popülerliğini yakalayabilecek mi? Henüz bilinmiyor. Ancak iPod Touch’ın özellikle Kuzey Amerika pazarı için uygun fiyatlı bir iPhone ve iPad kırması olduğunu söyleyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz