Jimmy Choo kendi kendini ısıtabilen bot üretti

0
869 Okunma
Jimmy Choo voyager boot

Dünyaca ünlü ayakkabı markası Jimmy Choo, kendi kendini ısıtabilen bot üretti. Birbirinden güzel ayakkabılarıyla dikkat çeken Jimmy Choo, çağın gerisinde kalmadığını ispatlayarak teknolojiyle modayı birleştirdi.

 

Kendi kendini ısıtabilen bu bot, telefonunuza indireceğiniz ‘Jimmy Choo Voyager Boot’ uygulamasıyla çalışıyor. Google Play veya App Store üzerinden bu uygulamayı indirebiliyorsunuz. Hem erkekler hem kadınlar için tasarlanan bu bot, klasik botların yanı sıra içerisinde birçok teknoloji barındırıyor. Isıtmalı tabanı sayesinde en soğuk iklimde bile kolaylıkla kullabileceğiniz bu bot, tasarımıyla da oldukça dikkat çekiyor. Ayakkkabı tabanınızı mobil uygulama üzerinden 25-45 derece arasında ayarlayabiliyorsunuz. Bu ısıtma fonksiyonu, dışardaki hava durumuna ve yaptığınız ayarlamaya göre 8 saate kadar dayanıklık gösteriyor.

Jimmy Choo Voyager botlar birbirinden farklı renk seçenekleri ve modelleriyle karşınıza çıkıyor. Bu sayede tarzınıza en uygun botu seçebilir, bu farklı deneyimi yaşayabilirsiniz. Jimmy Choo Voyager bot modellerinin fiyatı ise 1450 Euro ( 8.700 TL) ‘dan başlıyor. Daha fazla model seçeneği için buraya tıklayabilirsiniz.

Siz bu teknoloji harikası botlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz