Keyifli bir akşam için Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi 5 aile filmi!

0
1.761 Okunma

Birçok aile için hafta sonlarının vazgeçilmez aktivitelerinden biri ailece film izlemek. Günümüzde internet denizinde iyi bir film seçmek bazen zor olabiliyor. Hatta seçim yaparken film izleme keyfi bile kaçabiliyor. Bu yüzden daha önceden sizin için hazırlanmış listelere bir göz atmanızda fayda var. 

İşte Netflix’teki en iyi aile filmleri…

Yukarı Bak

78 yaşındaki Carl’ın yanında küçük bir çocukla beklenmedik maceralara uçuşunu anlatan bu sıcak animasyon filmi tam da hafta sonuna yakışır türden. İyi hissettiren filmler arasında gösterilen Yukarı Bak’ı izlerken mutlaka kendinize bir şeyler çıkaracaksınız. 

Afacanlar Yuvada

Başrollerinde Eddie Murphy, Jeff Garlin ve Steve Zahn gibi oyuncuların yer aldığı Afacanlar Yuvada, kazançlı işini kaybettikten sonra ekonomik bir yıkımın eşiğine gelen bir babanın iki arkadaşıyla birlikte Baba Okulu adında bir işletme açışını anlatıyor. Tabi olaylar bundan sonra gelişiyor.

Köfte Yağmuru

Bir başka animasyon film ise Köfte Yağmuru. Mucit Flint Lockwood’un başından geçenler sizi faylasıyla keyiflendirecek. Her yaşa uygun film bilimsel detaylarıyla da ilgi çekici.

Geleceğe Dönüş Serisi

Ailenizdeki küçük bireyleri bu efsanevi seri ile tanıştırmanın tam zamanı olabilir. Marty ve Doktor ikilisinin zaman yolculuğunda başından geçenleri anlatan seri boşuna kült olmuş olamaz değil mi?

Beauty and the Beast

Bu masalsı hikaye de aile ile keyifle izlenebilecek Netflix filmleri arasında yer alıyor. Büyülü bir kaleye hapsedilen cesur genç kadın, çirkin ama iyi kalpli bir prensle karşılaşır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz