HUAWEI ŞAKIYAN KUĞU (Huawei Bluetooth Hoparlör İnceleme)

0
829 Okunma

Bluetooth hoparlörler artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. En sevdiğimiz müzikleri istediğimiz her zaman, her yerde başarılı bir ses kalitesi ile dinlememizi sağlayan hoparlörler arasında da kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Bu rekabette eli kuvvetli markalardan biri de Huawei. Huawei’nin AM08 Swan Bluetooth hoparlörü sergilediği başarılı performans ile dikkatli üzerine çekmeyi başarıyor. Biz de bu küçük ve yetenekli hoparlörü denedik ve neler sunduğunu sizlere anlattık. İyi seyirler!

Huawei AM08 Swan Bluetooth hoparlör özellikleri

Kuğuya benzer tasarımıyla dikkat çeken hoparlör şık duruşuyla dikkat çekiyor. 360 derece surround özelliği ve dokunmatik paneli cihazın kullanım kolaylığını artıran en önemli detaylardan bazıları. Minimal boyutlarıyla her yere götürülebilen Huawei AM08 Swan, 243 gram ağırlığıyla kolaylıkla çantada taşınabiliyor.

Hoparlör, Bluetooth 4.0 sayesinde 10 metreye kadar sorunsuz bağlantı sağlıyor. Ayrıca, pin kodu gerektirmeden 33 metreye kadar eşleştirme yapılabiliyor. 10.1×10.1×10.1 cm olan kompakt boyutlara sahip cihaz şarj etmeye gerek duymadan 5 saat boyunca performans gösterebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz