La Casa De Papel’in 5. sezon yayın tarihi belli oldu

0
398 Okunma

Yayınlandığı günden beri tüm dünyada büyük etki yaratan La Casa De Papel‘in 5. sezon yayın tarihi belli oldu. Ayrıca final sezonundan yeni fragman paylaşıldı.

İşte 5. sezon yayın tarihi ve fragmanı

Netflix Türkiye, YouTube kanalından paylaştığı video ile son sezonunun 5 bölümden oluşan ilk kısmını 3 Eylül‘de, geri kalan 5 bölümü ise 3 Aralık‘ta yayınlanacağını duyurdu.

Magnum Türkiye’den dikkat çeken La Casa De Papel paylaşımı

Netflix videoyu, “Bu sadece bir kavga değil, savaşın ta kendisi. Direniş geri dönüyor! İlk beş bölüm 3 Eylül, son beş bölüm 3 Aralık 2021’de” notuyla paylaştı. Yayınlanacak son sezonun resmi özeti şu şekilde:

“İspanya Merkez Bankası’nda 100 saatten fazla bir süredir kapana kısılan Çete; Lizbon’u kurtarmayı başarmıştır ancak ekipten birini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşar. Sierra tarafından esir alınan Profesör’ün ilk defa bir kaçış planı yoktur. Başka hiçbir şeyin ters gitmeyecekmiş gibi göründüğü dakikalarda; bankaya şimdiye kadar karşılaştıkları her şeyden çok daha güçlü bir düşman gelir: ordu. Soygun olarak başlayan her şey savaşa dönüşürken, tarihteki en büyük soygunun sonuna yaklaşıyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz