Lazer epilasyon aleti seçerken dikkat edilmesi gerekenler!

0
1.043 Okunma

İstenmeyen tüyler hepimizin başının belası. Fakat son yıllarda çıkan teknolojilerle onlardan kurtulmak da eskisi kadar zor değil. İstenmeyen tüylerden kurtulmanın günümüzde birçok yolu var. En kalıcı olan yol ise lazer epilasyon. Son yıllarda oldukça popüler olan lazer epilasyon işlemi ile hem acısız bir şekilde hem de kısa sürede istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün. İlk olarak güzellik merkezleri tarafından uygulanmaya başlanan yöntem artık evlerde de yapılabilir durumda. Bunun için kendinize uygun bir lazer epilasyon aleti almanız ve uygun seans zamanlarını belirlemeniz yeterli. 

Milisaniyelik atışlar yaparak kıl kökünü tahrip eden, aynı zamanda çevreye ve cilde zarar vermeyen lazer epilasyon aletlerini seçerken bazı unsurlara dikkat etmeniz gerekiyor. Bu sayede epilasyon işleminden alacağınız verim artacaktır.

Nelere dikkat etmek gerekiyor?

Ev tipi lazer epilasyon aletleri, evden ayrılmadan neredeyse bir güzellik merkezi profesyonelliğinde lazer epilasyon yapma imkanı sağlıyor. Bu yüzden şu sıralar kadınların istenmeyen tüylerinden kurtulmak için kullandıkları en popüler yöntemlerden biri lazer epilasyon. 

Bir lazer epilasyon aleti alırken ilk önce fiyatına dikkat etmek lazım. Doğrudan ciltle ilgili bir işlem olduğu için biraz kesenin ağzını açmakta fayda var. Ucuz ve aynı zamanda markası belli olmayan ürünler daha ciddi cilt sorunlarına yol açabilir. Ayrıca bir başka dikkat etmeniz gereken nokta ise kullanım kolaylığı. Son olarak sağladıkları etkiye de göz atmayı unutmayın. Bunun için kullanıcı yorumlarından faydalanabilirsiniz. Yaklaşık 10 yıldır lazer epilasyon aleti ile pazarda olan Philips, bu alanda rakiplerinden sıyrılıyor diyebiliriz. 

Evde lazer epilasyon sonrasında yapılması gerekenler

Evde lazer epilasyon aleti kullanımından sonra dikkat etmeniz gereken bazı noktalar da var. Uygulama sonrasında bir gün güneşe çıkmamanız, uygulama yaptığınız bölgeye bir süre peeling yapmamanız gerekiyor. Cildinizi o gün içinde çok fazla sıcak su ile yıkamamak da dikkat etmeniz gereken bir başka nokta. Evde lazer epilasyon aleti kullandıktan sonra uygulama yaptığınız bölgede kızarıklıklar olabilir. Bu sizi endişelendirmesin. Kısa süre içinde kendiliğinden geçecektir.

Son olarak, lazer epilasyon aletinin kullanım kılavuzunu okumak ve orada bulunan direktiflere uymak son derece önemli. Eğer size verilen yönlendirmeleri doğru bir şekilde yaparsanız çok daha başarılı sonuçlar alırsınız. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz