Logitech, yeni modeli POP Icon Combo klavye ve mouse setini tanıttı!

0
67 Okunma
Logitech POP Icon Combo

Logitech, yeni POP Icon Combo klavye ve mouse setini tanıttı. Renkli tasarımıyla dikkat çeken bu set, kullanıcıların verimliliğini arttırmayı ve çalışma ortamlarına eğlenceli bir dokunuş katmayı hedefliyor. POP Icon Combo, hem estetik hem de fonksiyonel özellikleriyle, kişisel çalışma alanlarına dinamizm getiriyor. İşte ilgili haberin detayları…

Logitech POP Icon Combo klavye ve mouse setinin özellikleri ve tasarımı

Ergonomik yapısıyla kaliteli ve rahat bir yazma deneyimi sunan Logitech POP Icon Keys, pudra pembe/beyaz, turuncu/beyaz ve grafit/yeşil gibi canlı renk seçenekleriyle öne çıkıyor. Sessiz tuş yapısıyla dikkat çeken klavye, hem şık hem de fonksiyonel bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcıların kişisel tercihlerine göre dört farklı özelleştirilebilir kısayol tuşu ile çalışma süreçlerini hızlandıran klavye, sosyal medya, müzik ve video uygulamalarına tek tuşla işlem yapmayı sağlıyor.

Logitech POP Icon Combo

Ayrıca, sık kullanılan fonksiyonlar arasında sessize alma, ekran görüntüsü alma ve emoji menüsü açma gibi özellikler de bulunuyor. Logi Options+ uygulaması ile bu tuşlar tamamen kişiselleştirilebiliyor. Entegre Logi AI Prompt Builder ile favori olan yapay zekâ araçlarına hızlı erişim mümkün oluyor.

Akıllı kaydırma (SmartWheel) teknolojisiyle donatılmış mouse, hassas gezinme sağlarken, yüzde doksan oranında azaltılmış tıklama sesi sunan teknolojisi Silent Touch ile sessiz bir kullanım imkânı sağlıyor. Ayrıca, iki özelleştirilebilir eylem tuşu sayesinde farklı işlevlere kolay erişim sağlanırken, yirmi dört ay pil ömrü ve üç cihaza kadar bağlanma desteği de sunuyor.

Logitech, Photoshop ve Premiere Pro için Stream Deck tasarladı

Logitech POP Icon Combo, sadece işlevselliğiyle değil, aynı zamanda çevre dostu tasarımıyla da fark oluşturuyor. Setin plastik bileşenleri, renk seçeneklerine göre yüzde otuz yedi ile yüzde yetmiş oranında geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiş durumda. Modelin kâğıt ambalajları ise, FSC sertifikalı ormanlardan temin ediliyor. Bu da Logitech’in çevreye duyarlılığını bir kez daha ortaya koyuyor.

POP Icon Keys, tek bir şarjla otuz altı aya kadar pil ömrü sunarak kesintisiz bir kullanım vadediyor. Buna ek olarak, aynı anda üç farklı cihaza bağlanabilme özelliği sayesinde cihazlar arasında hızlı geçiş yapılabiliyor. Bu da kullanıcıların, evde ve ofis ortamında cihazlar arasında rahatlıkla geçiş yaparak daha verimli bir çalışma deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Logitech POP Icon Combo

Logitech POP Icon Combo’nun global lansmanı 8 Ekim’de gerçekleştirildi. Ürün, Ekim ayının sonunda Türkiye’de satışa sunulacak ve kullanıcılarına şık ve işlevsel bir teknoloji deneyimi sunacak.

Peki bu yeni klavye ve mouse seti hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Tasarımını ve özelliklerini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz