L’Oreal evde saç boyamanızı sağlayacak cihazını tanıttı

0
997 Okunma

Kozmetik ve güzellik şirketi L’Oreal evde saç boyamak için geliştirdiği Colorsonic adlı cihazı tanıttı. Klasik saç şekillendirici cihazlarla benzer şekilde tasarlanan yeni ürünün özellikleri şu şekilde:

Colorsonic özellikleri

CES 2022’de tanıtılan Colorsonic, kullanıcıların kuaföre gitmek zorunda kalmadan saç boyasını eşit şekilde dağıtmasını sağlamakta. Cihaz bunu şirketin boya olarak özel hazırladığı kartuşlarI kullanarak gerçekleştirmekte. Açıklanan bilgilere göre yıllardır üzerinde çalışılan bu ürün 400 farklı kişi tarafından test edildi.

loreal-evde-sac-boyamanizi-saglayacak-cihazini-tanitti-1

Colorsonic satın aldığınızda, aralarından seçim yapabileceğiniz 40 renk tonuyla yeniden kullanılabilir kartuşları çevrimiçi olarak satın alabileceksiniz. Kartuş, Colorsonic etkinleşene kadar rengi ve geliştiriciyi tamamen ayrı tutar; bu noktada, her iki bileşeni de taze tutmak için kesin miktarlarda karıştırmaktadır.

loreal-evde-sac-boyamanizi-saglayacak-cihazini-tanitti-2

Şu anda cihaz hakkında bilinen detaylar bu kadar. Ancak bilinen o ki L’Oreal ürünlerini genellikle bir yıl önceden duyurur. Coloright halihazırda Fransa’daki bazı salonlarda bulunuyor ve 2022’nin sonunda veya 2023’ün başlarında tam ölçekli bir lansman yapılması planlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz