Makyaj fırçası temizleme süresini kısaltan Selene Pro!

0
168 Okunma

Makyaj yapmak ruhsal olarak kendimizi iyi hissetmemize yardımcı oluyor. Kimi zaman kendimizi yenilenmiş ve etkileyici hissetmek için ufak dokunuşlara ihtiyaç duyduğumuzu itiraf etmeliyiz. Tabiki bu dokunuşları yaptığımız fırçaların da bir temizliği var. Aslında terapi olarak bakılabilecek olan makyaj fırçaları temizliği çoğu zaman üşengeçliğin kurbanı oluyor. Makyaj fırçası temizleme konusunda teknolojik birkaç dokunuş fena olmaz derken, karşımıza  Selene Pro Makyaj Fırça Temizleyici Seti çıkıyor.

Teknoloji hayatın her alanına olduğu gibi kişisel bakım alanına da önemli dokunuşlar yapıyor. Hatta kişisel bakım anlayışını temelden değiştiriyor. Yeni nesil makyaj fırçası temizleme seti de bu değişikliklerden biri. Sabunlu suda fırçaları döndürerek temizleyen set, kullanıcının üstündeki tüm yükü alıyor. Çoğu fırçanın kolaylıkla kullanılabildiği set vaat ettiği temizliği başarı ile sağlıyor.

Elle temizlenen fırçaların kuruma süresi biraz uzun olabiliyor. Ancak bu set söz konusu süreyi de önemli ölçüde kısaltıyor. Setle temizlik yaptıktan 1 saat sonra fırçaları yeniden kullanmak mümkün. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz