Modüler aksiyon kamerası Insta360 ONE RS tanıtıldı!

0
137 Okunma
Insta360 ONE RS

Profesyonel fotoğraf makineleri gezmeyi sevenler için iyi bir tercih. Fakat macera düşkünlerinin asıl favorisi aksiyon kameraları. Siz gezerken muhteşem kayıtlar oluşturmaya devam eden ve tüm eğlencenize ortak olacak yeni bir modüler aksiyon kamerası tanıtıldı. İşte farklı tasarımı ile Insta360 ONE RS karşısınızda.

Insta360 ONE RS aksiyon kamerası özellikleri

Insta360 ONE RS

Bir kameradan iyi bir görüntü kaydı, ses kaydı ve pil ömrü beklersiniz. Bu aksiyon kamerasında bunların hepsi var. Tüm bu güzelliklere ek olarak modüler yapıda tasarlanan kameranın her parçasını kendi isteğinize göre değiştiriebiliyorsunuz. GoPro benzeri kameranın bu modeler yapısı ile farklı lens seçeneklerini tercih etmek size kalmış. Modüler yapısına rağmen tüm aktivitelere ayak uydurabilecek.

Insta360 ONE RS

Aksiyon kamerasının modeüler lensi bağlı olduğu ana beyin kısmından ve kırmızı renkli bataryasından tamamen ayrılıyor. Bir önceki modele göre daha iyi özelliklere sahip kameranın pil ömrüde daha yüksek seviyede. Görüntü sabitleme ve eskisinden daha iyi ses kaydı yapabilen kamera; 2.7 kat zoom yeteneğine sahip. Bu zoom yeteneği yeni geliştirilen 4K Boost lensinden kaynaklanıyor. 48 megapiksel video ve fotoğraf kaydı tutabilen kamera; isteğe göre 6K çekimde yapıyor.

Ücretsiz YouTube hizmeti veren POCO M4 Pro Türkiye’de satışa sunuldu!

Olağanüstü özelliklerini minimal ve modüler yapıda sunan Insta360 ONE RS, çift lens ile 360 derece görüntü kaydına da müsade ediyor. Aksiyon kamerasını farklı seçenekler ile satın almanız mümkün. 299 dolardan başlayan fiyat 550 dolara kadar değişiyor. Kullanacağınız lens ve özelliklere göre tasarlayacağınız kameranın tasarımı da oldukçaşık.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz