Motorola Edge 50 Pro: Gelişmiş teknolojisi ve çevre dostu tasarımıyla!

0
369 Okunma
Motorola Edge Pro

Motorola’nın Hindistan’daki büyük etkinliğinde tanıttığı Motorola Edge 50 Pro, yenilikçi tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Black Beauty, Luxe Lavender ve Moonlight Pearl renk seçenekleriyle sunulan bu akıllı telefon, kullanıcılarına estetik ve teknolojiyi bir araya getiren benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Motorola Edge 50 Pro özellikleri: Bu güzel koku nereden geliyor?

Motorola Edge 50 Pro’nun çevre dostu perakende paketi, yüzde seksen geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak üretilip plastik içermiyor. Kutu içeriği; şarj kablosu, SIM çıkarma aleti, akıllı telefonun rengine uygun “iklim dostu” bir koruyucu kılıf ve güç adaptörü gibi temel bileşenleri içeriyor. Ayrıca, kutu açma deneyimine katkıda bulunmak amacıyla “Moto Fragrance” adını verdiği hoş bir koku da eklenmiş.

Motorola Egde Pro

Telefonun önemli özelliklerinden biri, 6.7 inçlik 144Hz 10-bit kavisli pOLED ekranıdır. Pantone Onaylı Gerçek Renk Ekranı, 2.000 nit tepe parlaklığı ve HDR10+ desteğiyle kaliteli bir görüntü kalitesi sunuyor. Ekran, Gorilla Glass ile korunuyor ve 50 MP selfie kamerası için ortalanmış bir delik bulunuyor.

Telefonun tasarımı da dikkat çekici. Moonlight Pearl modelinin arka kapağı, İtalyan tasarım evi Mazzucchelli 1849 tarafından tasarlanmış el yapımı bir asetat kaplamaya sahip. Luxe Lavender ve Black Beauty modellerinin arka panelleri ise silikon vegan deri ile kaplanmış.

Kavisli kenarları sayesinde de oldukça rahat bir tutuş sağlıyor. Bağlantı noktaları ve kontroller, telefonun sağ tarafında bulunuyor. Alt kısımda SIM kart yuvası, mikrofon ve hoparlörle çevrili USB-C bağlantı noktası, üst kısımda ise Dolby Atmos metinli ikincil mikrofon yer alıyor.

Motorola Edge 50 Pro’nun arka yüzünde ise, f/1.4 diyafram açıklığına sahip Pantone onaylı 50 MP “AI Destekli Pro-Grade Kamera” dikkat çekiyor. Bu kamera, 10 megapiksel telefoto kamera ve 13 MP ultra geniş açılı kamera ile desteklenmiş, yapay zekâ tabanlı özellikleri ve otomatik odaklama yetenekleri sayesinde rahat bir fotoğraf ve video çekimleri sunuyor.

Motorola Edge 50 Pro

Motorola Edge 50 Pro, Snapdragon 7 Gen 3 SoC ile güçlendirilmiş, 8 GB veya 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunuyor. Android 14’ü yeni Hello UI arayüzüyle çalıştırıyor ve üç yıllık Android sürüm yükseltmeleri ve dört yıllık güvenlik güncellemeleri sözü veriyor.

Tüm bunların yanı sıra, 125W TurboPower şarjlı 4.500 mAh batarya bulunuyor. IP68 derecesi, 5G bağlantısı, NFC, stereo hoparlörler, uzamsal ses ve Yüksek Çözünürlüklü Ses gibi özellikler de kullanıcı deneyimini artırıyor.

Motorola Edge 50 Pro, 125W adaptörle birlikte sunulan 12 GB/256 GB varyantıyla birlikte gelecekken, 8 GB/128 GB modeli 68W adaptörle sunulacak. Bu kombinasyonun en iyi deneyimi sunduğunu belirten Motorola, kullanıcılarının memnun kalacağı bir akıllı telefon deneyimi vadediyor.

İncelemek isteyeceğiniz diğer bir haberimiz:

Bütçe dostu realme C65 tanıtıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz