Müge Anlı bulamaz Wiky Watch bulur!

0
1.083 Okunma

Giyilebilir teknoloji dünyası, her geçen gün farklı ihtiyaçlar dahilinde yeni ürünler ortaya koyuyor. O ihtiyaçlardan biri de akıllı saatler. Kimisi bu ürünleri spor ve sağlıklı yaşam için kullanırken kimisi akıllı asistan olarak yanından ayırmıyor. Bazılarıysa bu teknolojiyi, çocuğunu takip etmek ve güvende olduğunu bilmek için kullanıyor. Wiky Watch 4 Plus inceleme sizlerle.

Wiky Watch 4 Plus inceleme

Wiky Watch 4 Plus satın almak için: https://app.hps.im/d7ct/ty935418

Wiky Watch 4 Plus’ın, 1.3 inç ekran genişliği ve 55 gram ağırlığı var. Ergonomik tasarımı sayesinde çocuğunuzun kolunu yormuyor. Hem ios hem de Android işletim sistemine uyumlu cihaza sim kartı da takılabiliyor. Saatle aramalar yapılabiliyor, fotoğraf ve video gönderilebiliyor. Buna ek olarak çocuğunuzun bu saatle ne gibi işlemler yaptığını görebiliyorsunuz. Örneğin kimlerle arama yaptığını görmek gibi.

Çocuğunuz sizin uygulama üzerinden belirlediğiniz yerlerin dışına çıkarsa (ev,okul vb.) “Güvenli Alan Ayarı” sayesinde sizlere bildirim geliyor. Bunun yanı sıra GPS özelliği sayesinde attığı her adımdan haberdar olabiliyorsunuz. S.O.S acil çağrı butonu bulunan saatte yan tarafta bulunan tuşa üç kere basıldığında size bildirim geliyor.

Bu saat çocuğunuzun size ihtiyacı olduğu zamanlarda kolay ulaşmasını sağlayacak. Son olarak derslere yoğunlaşma özelliği sayesinde, ders zamanlarını ayarlayabiliyorsunuz. Böylelikle bu saatler içerisinde saate bildirim gelmesini, arama yapılmasını engelleyebiliyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz