Netflix içinde ayrılık rüzgarları esti!

0
229 Okunma

En popüler dijital akış platformları içinde yer alan Netflix, kullanıcıların memnuniyeti için sürekli çalışmalar yapıyor. Pek çok içeriği de bünyesinde barındıran bu platformun içinde doğal olarak kaliteli içerikler olduğu kadar kaliteden yoksun içerikler de yer alıyor. Firma bu içerikler üzerinde çalışırken beklenmedik bir ayrılık yaşadı. Netflix içinde ayrılık rüzgarları esti.  İşte detaylar…

Netflix’in film şefi, şirket ile yollarını ayırdı!

Scott Stuber birkaç yıl boyunca Netflix ile çalışıyordu. Geçtiğimiz yılda ise Netflix’in film tarafına geçtiği biliniyordu. Platformun bünyesinde yer alan pek çok önemli çalışmada imzası olan Stuber, şirketi yaptığı önemli işler ile yükseğe taşıyordu. Ancak şirketteki bu kariyeri çok da uzun süreli olmadı.

Netflix ayrılık

Scott Stuber, Netflix’in bünyesinden kendi şirketini kurabilmek için ayrıldı. Adından sinema dünyasında oldukça bahsettiren Stuber’in , şirketten ayrılması Netflix’e abone kaybettirecek gibi görünüyor. Zira platformun içerisinde bulunan yüksek bütçeli, aynı zamanda  izleyicinin dikkatini çeken film ve dizi projelerinin başında yer alan isimlerden biriydi.

Bazı kaynaklardan aktarılan bilgilere göre bu ayrılık rüzgarı, şirketin yüksek bütçeli filmler ile arasına mesafe koyacağını belirtiliyor. Bu da demek oluyor ki ilerleyen günlerde platformda izleyeceğimiz projelerde, geçmişe nazaran daha düşük kalitede senaryolar olacak. Ancak bu durum yalnızca bir iddiadan ibaret. Tam bir kesinliği bulunmuyor.

Bu ayrılığın yanı sıra şirket adından söz ettirmeye devam ediyor. Gelen son bilgilere göre Netflix, Amerika Birleşik Devletleri’nde bünyesinde yer alan 11.99 dolarlık temel planı iptal etmeyi planlıyor. Eğer bu durum gerçekleşirse de ABD’de bulunan kullanıcılar ya 15.49 dolarlık diğer planı tercih edecek ya da plan tercihi yapmayıp aboneliği iptal etmek durumunda kalacak.

Cem Karaca’nın hayatını anlatan film gösterimden kalktı!

Şirketin bu durumu Türkiye’deki kullanıcılar için yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor. İlerleyen günlerde bu konuda herhangi bir açıklama yapılırsa öğrenilebilecek. Peki siz bu Netflix içinde esen ayrılık rüzgarı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Scott Stuber’in gidişi platformda ne gibi bir değişiklik oluşturacak? Düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz