Netflix’in dev bütçeli filmi Red Notice rekor kırdı!

0
727 Okunma

Başrollerini Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot gibi büyük üç ismin paylaştığı Netflix’in en pahalı filmi olan Red Notice, izlenme saati üzerinden yapılan araştırmaya göre platformun en çok izlenen içeriği oldu.

En çok izlenen Netflix filmi oldu

Rawson Marshall Thurber tarafından yönetilen Red Notice, 12 Kasım Cuma günü Netflix’te izleyicilerle buluştu. Şirket tarafından paylaşılan verilere göre film, platform üzerinde en çok izlenen yapım oldu. 300 milyon saat izlenen Red Notice, rekorun bir önceki sahibi olan Bird Box‘ın yerini aldı.

netflix-in-dev-butceli-filmi-red-notice-rekor-kirdi-1

Filmin başarısı yalnızca bu değil. Netflix’in en fazla bütçe ayırdığı film olma unvanını taşıyan Red Notice, Netflix’in ilk gününde en çok izlenen filmi olma özelliğine de sahip. Ancak başarısı ile göz dağı veren yapım, izleyicilerden tam not alamadı. Film değerlendirme sitelerinin başında gelen Rotten Tomatoes üzerinde yapım, yüzde 35 puanlık geri dönüşe sahip.

Red Notice konusu

Interpol tarafından çıkarılan Kırmızı Bülten, dünya çapında en çok aranan kişileri bulup yakalamak için verilen küresel bir uyarıdır. Ancak cüretkâr bir soygun, FBI’ın en iyi profil uzmanı (Johnson) ile birbirine rakip iki suçluyu (Gadot, Reynolds) bir araya getirdiğinde neler olacağını kimse bilemez.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz