Netflix kullanıcılarına yeni özellik!

0
290 Okunma
netflix hikayeler

Neredeyse tüm sosyal medya kanallarında karşımıza çıkan hikayeler özelliği artık Netflix’e de geliyor. Mobil kullanıcıların faydalanacağı bu özellik ile, içeriklerin ön izlemelerini görüntülenebilecek.  Netflix Hikayeler özelliği şimdilik sadece iOS cihaz kullanıcıları için gelecek.

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/netflixin-gizli-ozelliklerini-ogrenin-11352/[/benzer]

Netflix Hikayeler özelliğinin detayları

Netflix hikayeler

Sosyal medya da herkesin sıklıkla kullandığı hikayeler özelliği Netflix için de geliyor. Başarılı bir çok dizi ve filmi ile bilinen Netflix, hikayeler özelliği sayesinde film ve dizilerin 30 saniyelik hikayeler yayınlama özelliği getirdi. Sadece iOS cihazlarında görüntülenebilen bu özellik ile içerikler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabileceksiniz.

Bu ön izlemeler uygulamayı açtığınız anda üst kısımda daireler şeklinde yer alacak. Sosyal medyada kullanılan Hikaye mantığından daha çok, kısa fragmanlar gibi düşünebileceğimiz özellik ile dizi ve filmler hakkında bilgiler edinebileceğiz. Bu içerikleri listelerinize ekleme veya hemen izleme olanağına da sahipsiniz. Kullanım olarak Hikayeler özellikleri taşıyan ama kullanım amacı oldukça farklı olan bu özellik kademeli olarak dağıtılmaya başlayacak.

Şu an için sadece iOS cihazlarda yer alan bu özellik, yakında Android kullanıcıları için de sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz