Netflix Mart 2019 rehberi!

0
281 Okunma

Dijital içerik platformu Netflix yeni dizi ve filmlerle mart ayını keyifli geçirmemize yardımcı olacak gibi görünüyor. Netflix Mart 2019 içerikleri arasında duygusal filmler de macera dolu diziler de seyirci ile buluşmayı bekliyor. İşte mart ayında yayınlanacak olan bazı yeni içerikler…

The Notebook (1 Mart)

Başrollerinde Ryan Gosling ve Rachel McAdams’ın oynadığı 2004 yapımı unutulmaz film The Notebook, mart ayının ilk gününde Netflix’teki yerini alıyor. Efsanevi filmi daha önce izlemediyseniz şimdiden ajandanıza not edin.

Triple Frontier (13 Mart)

Maddi sıkıntı çeken dört eski özel kuvvet askeri, Güney Amerikalı bir uyuşturucu baronundan 75 milyon dolar çalmak için kolları sıvar. Bir Netflix filmi olan Triple Frontier’in başrollerinde Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund ve Pedro Pescal yer alıyor.

Queer Eye: 3. Sezon (15 Mart)

Muhteşem beşli yeni sezonda da insanlara moda konusunda yardım ediyor. Serinin yeni sezonu için şimdiden mendilleri hazırlayın.

Amy Schumer Growing (19 Mart)

Amy Schumer, Instagram üzerinden hamilelik yolculuğunu takipçileri ile paylaşıyor. Schumer mart ayında yayınlanacak yeni stand-up gösterisinde evlilikten hamileliğe ve hatta politikaya kadar birçok konuya değiniyor.

How to Get Away with Murder: 5. Sezon (30 Mart)

Hukuk profesörü ve başarılı bir savunma avukatı olan Annalise Keating ve beş öğrencisi bu sezon da karşımıza çıkmaya hazır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz