Netflix’te izleyebileceğiniz 5 stand-up gösterisi

0
551 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, Türkiye’nin en başarılı isimlerinden Cem Yılmaz‘ın son stand-up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus‘ı yayınladı. Yoğun ilgiyle karşılaşan gösteri günlerdir Türkiye’nin top 10 listesinde yer alıyor. Bu içeriğimizde sizler için Netflix’te izleyebileceğiniz 5 stand-up gösterisini derledik.

Ricky Gervais: Humanity

netflix-te-izleyebileceginiz-5-stand-up-gosterisi-1

Başarılı İngiliz komedyen Ricky Gervais tarafından sahnelenen Ricky Gervais: Humanity stand-up izleyicileri hem güldürüyor hem düşündürüyor. İzlerken keyifli vakit geçireceğiniz bu gösteriyi Netflix‘ten izleyebilirsiniz.

The Age of Spin

netflix-te-izleyebileceginiz-5-stand-up-gosterisi-2

Amerikalı komedyen Dave Chappelle‘nin stand-up gösterisi zekice tasarlanmış bir kurgu. Netflix‘te izleyebileceğiniz bu stand-up samimi ve epeyce keyifli.

Türkiye’deki Netflix abonelerinin en çok izlediği türler

Gad Elmaleh

netflix-te-izleyebileceginiz-5-stand-up-gosterisi-3

Netflix’te izleyebileceğiniz 5 stand-up gösterisinden biri de komedyen Gad Elmaleh‘in gösterisi. Bu stand-up’ta komedyen Amerikalıların yemek kültürüne, flörtlerine eğlenceli bir şekilde değiniyor.

Jimmy Carr- Funny Bussines

netflix-te-izleyebileceginiz-5-stand-up-gosterisi-4

Komedyen Jimmy Carr’ın stand-up gösterisi Funny Bussines, eğlenceli fıkraların anlatıldığı kahkahaya boğacak bir diğer gösteri.

Ali Wong – Hard Knock Wife

Listemizin son sırasında yer alan stand-up gösterisi Ali Wong – Hard Knock Wife. Evlilik ile annelik hakkındaki komik hikayeler anlatan Ali Wong sahneye hamile hali ile çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz