Netflix’te seyredebileceğiniz 5 komedi film tavsiyesi

0
424 Okunma

Dizi film izlemenin en ideal platformlarından biri olan Netflix’te birbirinden eğlenceli komedi filmleri yer alıyor. Bizler de hafta sonunu evde film izleyerek geçirmek isteyenler için 5 komedi filmi tavsiyesinde bulunduk. İşte kahkahalara boğulacağınız o filmler:

Her Şeye Evet

Netflix Orijinal filmi olan Her Şeye Evet ailecek izleyebileceğiniz komedi filmlerinden biri. Filmin konusu ise şu şekilde: Çok zeki ve güçlü bir kadın olan Allison, tüm maceralara katılan ve riskten korkmayan genç bir annedir. Çocuklarına karşı aşırı disiplinli ve otoriter olan Allison, çocuklarının isteklerini sürekli reddetmektedir. Bu durumu değiştirmeyi kafasına koyan Allison, eşi Carlos ile beraber bir gün boyunca çocuklarının bütün isteklerine ‘Evet’ deme kararını verir.

Pek Yakında

Cem Yılmaz’ın sevilen filmlerinden Pek Yakında filmi de tavsiyelerimiz arasında. Filmin konusu; korsan DVD’cilikten kazandığı para gibi çeşitli kolay yollarla hayatını kazanan Zafer, karısı Arzu’nun ayrılık isteğiyle ilk kez zora düşer. Kocasının illegal yollardan para kazanmasından bıkan Arzu; evlendikten sonra dizi oyunculuğu kariyerini noktalamış, beyaz perde hayallerininse üzerini örtmüştür. Dağılmak üzere olan ailesini bir arada tutmak isteyen Zafer, yıllar önce figüranlıkla noktalanan sinema kariyerine yapımcı olarak geri dönmeye karar verir. Bu kararın ardından aileyi eğlenceli, komik ve bir o kadar da duygusal bir macera beklemektedir.

Aile Arasında

Bir diğer tavsiyemiz ise Aile Arasında. İzleyenlerin çok beğendiği filmin konusu şu şekilde: Vokalist olan Solmaz 21 yıllık yalanlarla dolu ilişkisinden ayrıldığı gün, Fikret de arasının bozuk olduğu karısı tarafından terk edilir. Fikret’in Solmaz’ın yan dairesini tutmasıyla tanışan ikili daha sonraları yakın iki arkadaş olur. Solmaz’ın kızı evlenmek üzeredir ve sevgilisinin ailesine kendi ailesi hakkında yalanlar söyler. Solmaz kızı mutlu olsun diye bu yalanları gerçekmiş gibi göstermeye çalışır. Fikret’ten kocası rolünü yapmasını ister ve komedi tufanı başlar.

The Ballad Of Buster Scruggs

Bir Western yapımı olan The Ballad of Buster Scruggs’da birbirinden bağımsız 6 farklı komik hikaye anlatılıyor. Hikayelerde iç savaşın son dönemlerinde yaşananlardan bahsediliyor.

Maide’nin Altın Günü

Ezgi Mola’nın başrolünde yer aldığı Maide’nin Altın Günü, altın günlerinin şaşaalı ismi Maide teyze ile yeğeni Yağmur’un, kayıp bir gerdanlığı bulmak için çıktıkları macerayı konu ediniyor.

Türkiye’deki Netflix abonelerinin en çok izlediği türler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz