Netflix Türkiye’nin Ağustos 2022 programı belli oldu

0
313 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, yüzlerce çeşit içeriği kullanıcılarıyla buluşturuyor. Her ay yeni yapımlarla karşımıza çıkan platformun Ağustos 2022 programı belli oldu.

Gönül

netflix-turkiye-nin-agustos-2022-programi-belli-oldu-1

Netflix Türkiye’nin yeni yerli filmi “Gönül”, 10 Ağustos’ta izleyicilerle buluşacak. BKM imzalı filmin kadrosunda Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü, Bülent Emin Yarar,  Ali Seçkiner Alici, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya yer alıyor.

Locke & Key: 3. Sezon

netflix-turkiye-nin-agustos-2022-programi-belli-oldu-2

Joe Hill ve Gabriel Rodríguez’in aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Locke & Key 3. Sezonuyla 10 Ağustos tarihinde Netflix’te yerini alacak.

Day Shift

netflix-turkiye-nin-agustos-2022-programi-belli-oldu-3

Jamie Foxx, Dave Franco ve Snoop Dogg’un yer aldığı Netflix’in yeni filmi Day Shift 12 Ağustos tarihinde Netflix’te olacak. Filmin açıklanan özeti şu şekilde; “Jamie Foxx, zeki kızına iyi bir hayat sunmak için çok çalışan mavi yakalı bir babayı canlandırıyor. Görünüşte San Fernando Vadisi’nde havuz temizlikçiliği yapan bu baba, aslında bu monoton işi asıl gelir kaynağını gizlemek için paravan olarak kullanmaktadır. Gerçek işi ise Uluslararası Vampir Avcıları Birliği bünyesinde vampirleri avlayıp öldürmektir.”

School Tales The Series

Popüler çizgi romandan uyarlanan School Tales The Series 10 Ağustos’ta yayınlanıyor. Konusu ise şu şekilde; Tayland’ın usta korku filmi yönetmenlerinin imzasını taşıyan hayalet hikâyelerini içeren bu antolojide, lise koridorlarında korkunç olaylar yaşanıyor.

Bu ay Netflix Türkiye’de neler var? | Ağustos 2022

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz