Netflix Türkiye’nin Yakamoz S-245 dizisinin yayın tarihi açıklandı

0
246 Okunma

Netflix Türkiye, orijinal içerikleri arasına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Büyük ilgi toplayan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ardından platforma, Kıvanç Tatlıtuğ’un kadrosunda yer aldığı yeni bir dizi geliyor.

Yakamoz S-245 20 Nisan’da yayında

Yapımcılığını OGM Medya’nın üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Tolga Karaçelik ile Umut Aral’ın oturduğu Yakamoz S-245 dizisi 20 Nisan‘da izleyici ile buluşacak. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ‘un yer aldığı dizide yakışıklı oyuncu tüm dünyayı etkisi altına alan bir felaketin sonucunda hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gereken bilim ekibinin başındaki dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu olan Arman karakterini canlandıracak.

netflix-turkiye-nin-yakamoz-s-245-dizisinin-yayin-tarihi-aciklandi-1

8 bölümden oluşan dizinin kadrosunda Özge Özpirinçci (Defne), Meriç Aral (Hatice), Ertan Saban (Umut), Ece Ceşmioğlu (Yonca), Onur Ünsal (Cem), Ecem Uzun (Rana), Jerry Hoffmann (Felix), Güven Murat Akpınar (Barış), Ersin Arıcı (Altan), Hakan Salınmış (Erenay) ve Alper Saldıran (Server) gibi isimler de yer almakta.

Yakamoz S-245 dizisinin resmi konusu şu şekilde; Dünyayı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekir. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırır. Her şeyin sonunda kendini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarma yolunda başarılı olabilecek miydi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz