İkizler farklı beslenseydi ne olurdu? Netflix’in yeni belgeselinin fragmanı yayınlandı!

0
533 Okunma
netflix Ne Yersen O’sun: İkizlerle Bir Deney fragman

Merakla beklenen Netflix belgeseli Ne Yersen O’sun: İkizlerle Bir Deney, 1 Ocak’ta çıkış yapacak. Belgesel, farklı beslenme tercihlerinin insan vücudu üzerindeki etkilerini ikizler üzerinden anlatıyor.

1 Ocak’ta çıkacak Netflix belgeseli ‘Ne Yersen O’sun: İkizlerle Bir Deney’ için ilk fragman yayınlandı

Vejetaryen beslenen sporcuları konu alan ve 2018’de büyük beğeni toplayan “The Game Changers” belgeselinin yaratıcıları tarafından çekilen bu yeni Netflix yapımı, tek yumurta ikizlerini içeren benzersiz bir bilimsel deneyi konu alıyor.

Yaklaşan belgeselin fragmanı, sekiz haftalık ilgi çekici bir çalışmayı anlatıyor. Bu deney, farklı beslenme alışkanlıkları ve yaşam tarzlarının vücut üzerindeki etkilerini açığa çıkarmayı amaçlıyor. Belgeselde özellikle et ve süt ürünleri içeren beslenme biçimlerine sahip ve yalnızca vejetaryen beslenmeye bağlı olan ikizler arasındaki farkları izleyeceğiz.

Önceki çalışması The Game Changers’da UFC yıldızı James Wilks’in yolculuğunu anlatan Louie Psihoyos’un yönettiği bu yeni yapım, gıda tercihleri ile bunların fizyolojik etkileri arasındaki korelasyonları ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

VİZYONDAKİ FİLMLER – 15 ARALIK 2023

Titanic ve Avatar gibi dünya rekortmeni filmlerin yönetmeni James Cameron, belgeselde yönetici yapımcılık rolünü üstleniyor.

1 Ocak tarihinde Netflix’te yayınlanacak olan Ne Yersen O’sun: İkizlerle Bir Deney, beslenme tercihleri ve bunların insan sağlığı üzerindeki derin etkileri hakkında süregelen tartışmaya büyüleyici bir katkı sağlayacak.

Bu etkilerin ikizler üzerinden anlatılması ise gerçekten ilgi çekici gibi görünüyor. Fragman hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz