Netflix’te izleyebileceğiniz 5 arkadaşlık temalı film öneresi

0
476 Okunma
Netflix

Hayatımızın temel taşı aile gibi görünse de neredeyse tüm sosyal aktivitelerimizi ve birçok anımızı arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Değerini hiçbir zaman kaybetmeyen dostluklar kimi zaman çok uzun sürebiliyor. Lise arkadaşlarınız, mahalle arkadaşlarınız ya da aile dostlarınızla yaşadığınız anılar her zaman değerli kalıyor. Arkadaşlık duygularınızı canlandıracak, dostlarınızla birlikte izleyebileceğiniz arkadaşlık temalı film önerilini sizler için hazırladık.

Arkadaşlık temalı 5 film önerisi

PİTCH PERFECT

netflix arkadaşlık temalı

Kız arkadaş gruplarınızla birlikte izlemekten keyif alacağınız bu film, adı gibi mükemmel uyumu yakalamış bir arkadaş grubunu konu alıyor. Üniversite öğrencisi olan Beca, çocukluk hayali DJ olma yolunda ilerlemek ister. Bu yönde okulun müzik grubuna katılır ve sadece kızlardan oluşan bu müzik grubu yeni maceralar yaşar. Heyecanın hiç bitmediği filmde uyumlu arkadaşlığı doyasıya görebileceksiniz.

THE INTOUCHABLES

THE INTOUCHABLES arkadaşlık temalı

2011 yapımı bu film komedi-drama tadında geçiyor. Bir Fransız filmi olan Can Dostum, yamaç paraşütü sırasında felç kalan bir adam ve bakıcısı arasında geçiyor. Birçok ödüle ev sahipliği yapan filmi henüz izlemediyseniz, ona mutlaka listenizin en başında yer verin.

GOİNG İN STYLE

GOİNG İN STYLE

Oldukça eski zamana dayanan bu film 1979 yapımı. 3 emekli arkadaşın maaşlarının kesilmesinin ardından yaşadıkları maddi sıkıntı sebebi ile banka soymaya karar vermesi konu ediliyor. Üç arkadaş birbiri için tüm hayatını riske atarak dostluğun önemini bir kez daha vurguluyor.

3 IDİOTS

3 idiots arkadaşlık temalı film

Hint filmi izlemeyi sevenler için harika bir arkadaşlık filmi önerisi daha. Üniversitede yolları kesişen 3 arkadaş birbirinden maceralı birçok olay yaşar. Bol bol güleceğiniz aynı zaman da hüzünlendiren filmde; tamamen farklı hayatlardan çıkıp gelen arkadaşların dostluğu yıllar sonra da devam eder.

THE YOUNG OFFENDERS

THE YOUNG OFFENDERS

İki genç erkek etrafında geçen bu film ile arkadaşlığı ve komediyi sonuna kadar yaşayacaksınız. 7 milyon Euro değerindeki kokain peşinde koşan genç arkadaşlar uzun bir bisiklet turuna çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz