Netflix’te izleyebileceğiniz 5 Kore dizisi

0
121 Okunma

Netflix‘te izleyebileceğiniz farklı yıllara ait 5 Kore dizisini listeledik. İşte o dizilerin fragmanları ve konuları…

Netflix’te izleyebileceğiniz Kore dizileri

  • Daily Dose of Sunshine

Dizi, bir psikiyatri koğuşunda meydana gelen olayları ve kişilerin yaşadıkları hikayeleri anlatıyor. Drama ve medikal türündeki dizi 2023 yılında 12 bölüm olarak yayınlandı.

  • Hello, Me!

Dizi, 37 yaşındayken kendisinin 17 yaşındaki hali ile karşılaşan Ban Ha Ni’nin yaşadıklarını anlatıyor. 2021 yılına ait dizi 16 bölüm ve 7.4 imdb puanına sahip. Yapım türü ise romantik, komedi, fantastik.

  • Hometown Cha-Cha-Cha

Dizi, bir sahil köyünde geçen bir aşk hikayesini anlatıyor. Diş doktoru olan Yoon Hye Jin, bir gün hayatını değiştirmek için Gongjin isimli sahil köyüne taşınır. 2021 yılına ait dizi 16 bölümden oluşuyor. Yapım türü ise romantik, komedi.

  • Strong Woman Do Bong-Soon

Dizi, nesiller boyu sadece kadınların güçlü olduğu bir aileye sahip Do Bong Soon ve CEO An Min Hyuk arasındaki aşkı anlatıyor. 2017 yılına ait dizi 16 bölüm ve 8.3 imdb puanına sahip. Yapımın türü ise romantik, komedi, fantastik.

  • She Was Pretty

Dizi, gençken çok güzel olan ancak büyüdükçe çirkin bir görünüme sahip olan Kim Hye Jin’in ilk aşkını bulmasını anlatıyor. 2015 yılında yayınlanan dizi 16 bölümden oluşuyor ve 7.8 imdb puanına sahip. Yapım türü ise romantik, komedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz