Nokia 7.2 ile ilgili ilk görüntüler ortaya çıktı

0
167 Okunma
Nokia 7,2 ilk görüntüler

Kısa bir süre önce Türkiye de resmi olarak faaliyet göstermeye başlayacağını açıklayan Nokia, yeni akıllı telefon modeliyle geliyor. Nokia 7.2’den ilk görüntüler ortaya çıktı.

Nokia 7,2 ilk görüntüler

Nokia 7.2 özellikleri

Nokia 7.2 olacağı tahmin edilen telefonun ilk görüntüleri ortaya çıktı. Nokia‘nın yeni modeli 7.2 telefon kılıfı ile birlikte geliyor. Nokia 7.2nin görselleri, telefonun tasarım ve kamerası ile ilgili bizlere ipuçları veriyor.

Telefonu detaylı olarak ele alacak olursak; Nokia 7.2’nin ekranında küçük bir çentik ve oldukça inceltilmiş çerçevelerin olduğunu görüyoruz. Telefonun arka tarafındaki kamera kurulumu ise Huawei Mate 20 Pro’ya benziyor. 3 kameranın bir araya getirildiği telefon modelinde kameranın hemen altında parmak izi okuyucusu olduğu da göze çarpıyor. Ön tarafında 1 arka tarafında 3 olmak üzere toplam 4 kameraya sahip modelin kamera ve çekim konusunda iddialı olması da beklentiler arasında. Nokia 7.2’nin donanım özelliklerinin ise orta-üst segmentte olması bekleniyor. Nokia telefonla alakalı kesin bir açıklama yapmış değil fakat ortaya çıkan görüntüler telefonun yakın zamanda tanıtılacağı ilişkin beklenti oluşturuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz