Öğrenci evinde kesin ihtiyacınız olacak 5 teknolojik ürün

0
221 Okunma
Öğrenci evinde bulunması gereken 5 teknolojik ürün

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı. Ailesi ile farklı şehirlere yaşamak durumda olan öğrenciler için yeni bir serüven başlıyor. Özellikle kalmak için yurt yerine ev tercih ettiyseniz 4 yıl boyunca sizinle beraber olacak temel ürünleri almaya başlamalısınız. Hazır alışveriş zamanı başlamışken öğrenci evinde bulunması gereken teknolojik ürünleri sizler için listeledik. Tabi satın alabileceğiniz beyaz eşya ve televizyon gibi büyük parçalar hariç. İşte satın almanız gereken 5 teknolojik ürün!

Öğrenci evinde bulunması gereken 5 teknolojik ürün

Tost makinesi

Profilo PSM2101X tost ve waffle makinesi

Bir öğrenci evinin vazgeçilmez olayı pratik hazırlanabilen yemeklerdir. Umarım tost yemekten hoşlanıyorsunuzdur. Annelerinizin evinde yediğiniz çeşit çeşit seçeneklere sahip serpme kahvaltılara ufaktan veda etmeye başlayın. Çünkü sizin en çok tercih edeceğiniz kahvaltı muhtemelen tost olacak. Uygun fiyatlı ve uzun yıllar kullanabileceğiniz tost makinesi ile kahvaltılarınızı bedavaya getirebilirsiniz.

Kahve makinesi

Fakir kaave türk kahvesi makinesi

Tost yerken yanına sıcak bir şeyler içmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Çay demlemek zaman alan bir uğraş. Bunun yerine kettle ya da bir kahve makinesi satın alabilirsiniz. Üstelik bu sizi sınav zamanı da kurtaran bir teknolojik ürün olacak.

Dikey ütü

dikey ütü nasıl kullanılır

Ütü yapmak birçok genç için önemli değil. Fakat üniversite hayatınızı boyunca daima kot ve ütü istemeyen kıyafetler giymeniz mümkün değil. Özel davetler, sunumlar, okul toplantıları için mutlaka bir ütüye ihtiyaç duyacaksınız. Kullanımı pratik bir dikey ütü satın almak yararınıza olacak.

Dikey ütü inceleme videomuza buradan ulaşabilirsiniz.

Vantilatör

Eve klima taktıracak kadar paranız yoksa geçici çözümleri mutlaka edinin. Bir ısıtıcı ve bir vantilatör kısa süreli de olsa sizi hava şartlarına karşı koruyacaktır.

Uzatma kablo

Öğrenci evinde ekmek su gibi ihtiyaç duyacağınız bir diğer ürün ise uzatma kablolar. Bilgisayarınız tabletiniz veya telefonunuzu şarj etmek için farklı teknolojilere sahip uzatma kablolardan edinebilirsiniz.

Bonus: Projeksiyon aleti

Kendinize bir güzellik yapıp bütçeyi aşmayı düşünüyorsanız, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz dev ekran da sinema tadı veren projeksiyon aletlerinden satın almalısınız. Uzun vadede sinemaya ödediğiniz parayı bile çıkarabilirsiniz.

İşte öğrenci evinde ihtiyacınız olacak 5 teknolojik ürünü sizler için listeledik. Siz de henüz yeni bir ev açıyorsanız bu ürünleri alarak kendinizi büyük ölçüde rahatlatabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz