Omni One VR koşu bandı teaser’ı resmi lansmanından önce ortaya çıktı

0
1.006 Okunma
omni-one-vr-kosu-bandi-teaseri-resmi-lansmanindan-once-ortaya-cikti

Virtuix, en yeni ev içi VR koşu bandı Omni One ile dalga geçti. Omni One VR koşu bandının yakında tanıtılması planlanıyor ve en son teaser, VR cihazı için bazı harika optikler sağlıyor.

Omni One VR koşu bandı, hantal olmayan ve kolayca hareket edebileceğiniz bir koşu bandı sunmakta

Oyunlarda sanal gerçeklik (VR) uygulamaları son zamanlarda artış gösteriyor. VR, bir oyuncuyu yeni boyutlara taşıma yeteneğine sahiptir, ancak gerçekliğe geri dönme riski hala devam etmektedir. Virtuix, Omni One VR koşu bandının piyasaya sürülmesiyle bu soruna pratik bir çözüm sunuyor.

VR koşu bandı ev için tasarlanmıştır ve kullanıcının bariyerlere ve diğer engellere çarpmadan sanal oyun dünyasına serbestçe girip çıkmasına olanak tanır. Kullanıcının ortamdan daha az tehlike ile özgürce ve güvenli bir şekilde hareket edebileceği bir alan yaratır.

omni-one-vr-kosu-bandi-teaseri-resmi-lansmanindan-once-ortaya-cikti-1

VR oyun deneyimi, sizi içine çekmenizi sağlar, ancak gerçek dünyadaki çevrenin izini kaybetme ve bir bariyere veya engele çarpma gibi diğer yönleriyle birlikte gelir. Virtuix ürünleri, oyuncular için sınırsız bir VR alanı yaratan yerleşik koşumlara sahip çok yönlü koşu bantlarından oluşur. Oyuncunun, gerçek dünyadaki çevre ve engellerden güvenli bir şekilde oyun içinde daha fazla hareket gerçekleştirmesine olanak tanır. Bir oyuncu, Omni One VR koşu bandını kullanırken koşabilir, çömelebilir veya belirli bir seviyeye zıplayabilir.

Virtuix VR koşu bandı çözümü daha önce ticari VR ortamlarında görülmüştür. Ancak Omni One, teknolojinin ilk ev içi uygulamasıdır. Minimum yer kaplayacak şekilde tasarlanmıştır ve kendi kulaklığı vardır. Gadget, sonunda piyasaya sürüldüğünde 30 adede kadar premium oyunu destekleyecektir.

Omni One şu anda yalnızca yatırımcılara yönelik bir model olarak var, ancak yakında bir üretim modeli çıkabilir. Ancak Virtuix Omni One VR koşu bandının evlere ne zaman gireceği konusunda herhangi bir zaman çizelgesi yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz