OnePlus Ace 5 ve OnePlus Ace 5 Pro teknik özellikleri belli oldu

0
199 Okunma

OnePlus’ın kasım ayında OnePlus Ace 5 ve OnePlus Ace 5 Pro modellerini tanıtması bekleniyor. Tanıtım tarihi yaklaşırken iki cihazın da teknik özellikleri belli oldu. Peki, OnePlus’ın yeni akıllı telefonları hangi teknik özelliklere sahip olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

OnePlus Ace 5 ve OnePlus Ace 5 Pro muhtemel teknik özellikleri

OnePlus, kasım ayında OnePlus Ace 5 ve OnePlus Ace 5 Pro modellerini tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken ünlü analist Digital Station Chat, Reddit hesabından yaptığı paylaşımda iki modelin muhtemel teknik özelliklerini açıkladı.

Digital Station Chat’in paylaşımına göre OnePlus Ace 5, gücünü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alacak. Pro model ise Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisine sahip olacak.

iPhone SE 4 için önemli yükseltme: Ekran değişecek!

Ekran detayları henüz belli olmayan modeller, 6.000 mAh büyüklüğünde batarya ile gelecek. Güvenlik tedbirleri için ultra ince parmak izi okuma teknolojisine sahip olacak iki model de 50 Megapiksel ana olmak üzere üçlü kamera kurulumu ile tanıtılacak. Tasarım detayları belli olmayan cihazların fiyat etiketleri ile ilgili de ön bilgi bulunmuyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz