OPPO ColorOS 12 tanıtıldı; Güncelleme alacak telefonlar belli oldu

0
268 Okunma

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden OPPO, nihayet Android 12 temelli OPPO ColorOS 12 arayüzünü resmi olarak duyurdu. Bugün (16 Eylül) gerçekleşen etkinliğin ardından güncelleme alacak telefonlar belli oldu.

Hızlı ve kullanıcı dostu bir tasarım

Android 12’yi temel alan ColorOS 12, çok daha hızlı ve kullanıcı dostu bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Gizlilik ve güvenlik konusunda iyileştirmeler; yeni simgeler ve Widget‘lar yeni arayüz sayesinde bizlerle buluşuyor. Ayrıca Apple’ın Memoji’sine rakip olacak Omoji de ilk kez ColorOS 12 ile güncelleme alan cihazlara geliyor.

oppo-coloros-12-tanitildi-guncelleme-alacak-telefonlar-belli-oldu-1

OPPO tarafından yapılan resmi açıklamaya göre yeni arayüz, kullanıcılara aşamalı olarak aktarılacak. Ekim ayının başı itibarıyla; Find X3 Pro, Find X3 Pro Exploration Edition, Find X3, OnePlus 9 Pro 5G, OnePlus 9 5G modelleri, kasım ayı itibarıyla: Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition, Find X2 Pro, Find X2, Find X2 League of Legends S10 Limited Edition, Reno6 Pro+ 5G Conan Limited Edition, Reno6 Pro+ 5G, Reno6 Pro 5G, Reno6 5G modelleri yeni arayüze kavuşacak. İlerleyen dönemlerde şirket ColorOS 12’yi, OPPO’nun diğer modelleri ve OnePlus’ın 9, 8 ve 7 serisi gibi birçok akıllı telefon modeline getirecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz